MMA: Okénko do anglického MMA

Stevie-Ray

Další z řady anglických turnajů Cage Warriors 73: Ray vs. Warburton, který se konal v sobotu 1. listopadu 2014 v aréně Metro Radio v Newcastlu, měl jako obvykle ve scénáři velký počet zápasů, tentokrát jich bylo devatenáct včetně čtyř amatérských.

Hlavní událostí byl titulový zápas v lehké váze Stevie Raye (15-5), který titul získává a zase ztrácí od roku 2012, mimochodem prohrál se Slovákem Buchingerem vloni na Silvestra, a Curta Warburtona (13-5). Ti dva se již utkali v červnu, kdy Warburton prohrál finálový boj, teď se o titul pokusil po druhé, ovšem marně, opět prohrál a bylo to po Rear Naked Choke ve 2. kole v čase 2:00.

CWFC_74
Ve veltru největší hvězda turnaje Jim Wallhead (25-9,Bellator 1-2), který se Bellatoru dvakrát pokoušel bojovat i titul, ale vždy prohrál již ve čtvrtfinále, porazil Španěla Juana Manuela Suareze (15-6) KO/TKO po úderu v 1. kole za 109 vteřin.
Ze zbývajících zápasů můžeme připomenout v muší váze boj Bretta Caswella (5-1) s Polákem Marcinem Lasotou (8-0), na jehož štítě skončili naši Filip Macek (2012) a Artur Jevsejčik (2013). Tentokrát se mu změnila výtečná nula, prohrál s Caswellem na body. Známý Ronnie Mann (23-7-1,Bell.3-3) porazil Francouze Moktara Benkaciho (11-5) také na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *