MMA: Okénko do polského MMA

michal_andryszak_v_ion_cutelaba__large

Jsou země, kde si hrají většinou v MMA na vlastním písečku, ale Rusko a v našem případě i Polsko, si zve sice ne největší hvězdy, ale určitě borce, kteří něco umí. Turnaj MMAFC – MMA Fighters Club se konal 9. listopadu 2013 v Inowroclawské Hale sportu a zábavy. Hlavní událostí byl boj v těžké váze mezi Michalem Andryszakem  (15-11) a Rusem Bagou Agaevem (39-24), který je znám z Asie i Evropy.

Domácí atmosféra asi hrála větší roli než zkušenosti, a to za pouhých 62 vteřin vítězstvím Poláka TKO údery.
Obdobně si domácí Bartoloměj Bartnicki (1-1) poradil v těžké váze s Maďarem Sandorem Kissem (3-1), v 1. kole v čase 2:51 položením kimurou.
V pérové váze šlo o polský souboj, Marcin Wrzosek (9-7) zvítězil nad Alexandrem Georgasem  (8-5) na body, obdobně ve velteru Pawel Pawlak (10-0) porazil Mateusze Strzelczyka (9-6) ve 3. kole v čase 3:00 TKO lokty.
Jeden zápas byl věnován ženám, ve slaměné váze tu Švédka Imana Darabiová (2-1) porazila místní Lenu Tkhorevskou (3-2) na body.
Dva zkušení borci se utkali v pérové váze, Bartoloměj Kurtszevsky (8-6) si to vyřídil s Greberkem Sebastianem (13-6) ve 2, kole v čase 1:32 KO po úderu kolenem. Mezinárodní punc měl další zápas mezi Kamilem Krzeminským (2-2) a Angličanem Adamem Pachuckim (1-0), který nebude na Polsko dobře vzpomínat, dostal v 1. kole za 90 vteřin TKO po úderu. Poslední dva zápasy patřily debutantům.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *