MMA: Olomouc čeká turnaj našich MMA nadějí

1409681021_90

Již tuto neděli 14. září 2014 se i naše země po delší odmlce dočká turnaje MMA. Startovní listina turnaje GCF Challenge: Cage Fight Olomouc 2, který se koná v Clarion Congress Hotelu v Olomouci,  má zatím na seznamu deset zápasů, dvě jména stále nevyplněná, ale dokonce dva cizince. Radovat se ale nadšený čtenář nemusí, jde o dva borce ze Slovenska.


Jaké zápasy tedy čekáme? Hlavní událostí by měl být souboj ve velterové váze mezi Markem Bartlem – KBC Přerov (2-2)  a  Alešem Tománkem –  M.G. Hodonín (2-1) v zápase na 5 x 3 minuty. Pro další zápasy to je jen 3 x 3 minuty, i když jinde ve světě se bojuje většinou na kola po pěti minutách. Takže v polotěžké váze to bude Tomáš Onderka – S.g. Olomouc (0) a Tomáš Peleška – MMA F. Milovice (0-1), kdy to byl jediný zápas a jediné vítězství Petra Neplechy (1-4) v listopadu loňského roku. Ve  střední váze se utkají Ondřej Raška – J.g. Brno (1-0),  který vyhrál letos s Petrem Bartoňkem (0-1), a  Tomáš Dobrocký – F.D. Malacky (0-2), který prohrál vždy se soupeřem, pro kterého to byl první zápas v MMA.
IMG_1049 V lehké váze se plánuje boj Jana Širokého – F.C. Ostrava (1-2)  a Michala Petriše –  B.g.  Ml. Boleslav (0), ve velteru zatím Marek Valchař – E.-S. N. Jičín (0) jmenovitého soupeře  nemá. V pérové váze můžeme očekávat boj Jakuba Marčišovského – E.-S. N. Jičín (0) s Michalem Durkošem – M.M.A.G. Brno (0), v lehké váze Tomáše Houbala – J.g.Brno (0) s Markem Trlicou – F.C. Ostrava (0).
Ve WMMAA na 2×3 minuty se utkají ve velteru Ondřej Kovář – S.g. Olomouc (0) a Norbert Kopin – F.D. Malacky (0), v lehké váze Michal Jančuška – V.T. RK Znojmo (0) a zatím neznámý borec a ve váze střední Václav Brodík – E.-S. N. Jičín (0) a Ladislav Prýgl – MMA V. Hodonín (0).
Z přehledu je vidět, že jde většinou o boj našich nadějí, které mají za sebou dohromady pouhých 7 vítězství a 13 proher. To je na vrcholný turnaj v ČR pro 18 borců (když dva ještě nezmáme) jistě hezký průměr, že?

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *