MMA: Ostrava nás reprezentovala v Německu

YBN_6

Počty vystoupení našich bojovníků MMA v zahraničí jsou více než sporadická. Proč se nechceme v zahraničí prezentovat, je asi otázka nejen oddílů, ale i slabého vedení českého MMA, které spíše prezentuje sebe jako osoby, než české MMA.

Přesto se najdou někteří, kteří se vydají za hranice státu a obhajují barvy ČR. Na druhou stranu ale nejsou jejich výsledky vždy tak zářivé. Na německém turnaji Young Blood Night Vol. 6, který se konal v sobotu 13. února 2016 v Obertraublingu, jsme měli čtyři želízka v ohni, všechno ale borce z Fighting Clubu Ostrava .Již podle názvu šlo o turnaj především mladých začínajících bojovníků, takže tu byla vesměs zatím u nás v MMA neznámá jména.

Ve střední váze proti Polákovi Robertu Maciejowskému (1-0-1) nastoupil náš Roman Pavelka (0) a byl považován za outsidera a také to tak dopadlo. Dokázal vzdorovat v 1. kole jen do času 2:20, kdy prohrál TKO.

Další naše naděje ve střední váze František Deingruber (0) se postavil do předem marného boje proti dalšímu velmi zkušenému Polákovi Grzegorzi Białasovi (6-7), kterému tak na vítězství KO stačilo pouhých 113 vteřin.

Zato ve velteru se nám dařilo ale lépe. Martin Gren (1-4) dokázal porazit domácího Aliho Sarwaria (0) KO za pouhých 57 vteřin 1. kola a Lukáš Paytina (0) dalšího domácího borce Davida Hysenia (0) KO v čase 2:00.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *