MMA: Parobiec bojuje statečně za Polsko i v Anglii

WFS2-WEB-660x330

Na turnaji Warrior Fight Series 2, který se konal v sobotu 21. února 2015 ve White Oaks Leisure Centru v anglickém městě Swanley, šlo o šest titulů šampiónů svých vah.


Hlavní prioritu zde měl boj v těžké váze Mikeho Neuna (5-3) s Polákem Lukaszem Parobiecem (10-4), který ale působí jen ve Velké Británii a v posledním zápase vloni v listopadu po čtyřech letech vítězných bojů prohrál s Philem De Friesem. Zápas byl sice vyhlášen na 5 kol, ovšem skončil již v 1. kole po KO/TKO a z vítězství se radoval Parobiec. Další titul šampióna získal v pérové váze Daniel Crawford (4-0) vítězstvím na body nad Řekem Athinodorosem Michailidisem (6-3). Z profi zápasů tu ještě proběhl boj v pérové váze, kdy Američan Richard Edwards (1-4), působící ale jen ve Velké Británii, porazil Garyho Duffu (1-2) po Read naked choke již v 1. kole.
Další čtveřice titulů byla jen v amatérských kategoriích, získali ho ve veltru Mark Harris, ve střední váze Matthew Findlay, v muší váze Dominic Wooding (am.  7-2) a v lehké váze Slovinec Gregor Jurčik vítězstvím nad Rumunem Raiko Levitchim.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *