MMA: Pasternak úspěšný v Číně, ale proti Portugalci

ONE_FC_24_Dynasty_of_Champions_Poster

Zajímavý turnaj ONE FC 24: Dynasty of Champions se konal v pátek 19. prosince 2014 v čínském Olympijském sportovním centru Gymnasium v Pekingu. Zajímavost turnaje byla v tom, že si sem pořadatelé pozvali cizince, ale nenechali je bojovat proti místním borcům. To samozřejmě může svádět ke spekulacím, neřešme je.

Vedle těchto bojů tu proběhly dva miniturnaje místních začínajících borců. Ostatně turnaj ONE FC se poprvé konal v Číně, i když Číňané na jiných turnajích organizace nebojují, ale pořádají se v jiných zemí Asie. A navíc dokonce se měl tento turnaj konat již 31. října, ale byl přeložen na prosincový termín. Ale k turnaji samotnému.
Hlavní událostí byl souboj dvou Číňanů v bantamové váze, kdy Xian Ji (11-2) porazil Yadonga Songa (4-0) na body. V lehké váze nastoupil Australan Adrian Pang (20-8-2), který zvítězil nad Holanďanem Vincentem Latoelem (15-15-2) po Guillotine Choke ve 3. kole v čase 2:15.
Do Číny dorazil a ve smluvní váze do 88,5 kg bojoval také Polák Michał Pasternak (10-0). Jeho soupeřem byl Portugalec Rafael Silva (39-14), který v roce 2012 porazil našeho Bohumila Lungrika a před tím v roce 2008 Jaroslava Poborského, ale krátce před tím prohrál s Andre Reindersem. Tady se mu ale nevedlo, protože Pasternak se zatím nemíní nikým složit, a prohrál na body. Posledním nečínským zápasem byl boj v lehké váze, kde Kanaďan Ariel Sexton (8-3) vyhrál již v 1. kole za 3:18 po Inverted Triangle-Keylock nad Rusem Anvarem Alizhanovem (3-0), který ale působí jen v Číně.
Zmíněné miniturnaje vyhráli v pérová váze Li Kai Wen (1-2) a ve váze muší Li Wei Bin (0).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *