MMA: Páteční boje v Utahu

Showdown_Fights_15_Poster

V pátek se v USA konal turnaj v UCCU Center v Oremu v Utahu s názvem Showdown Fights 15: Castillo vs. Marunde, kde byl hlavní událostí ve veltru souboj Daveho Castilla (18-5) a Bristola Marundeho (14-9), který má i krátkou zkušenost s UFC (0-2).

Castillo je v organizaci SF velmi váženým členem, protože ve svém minulém zápase, kdy se v organizaci představil se dostal také do názvu Showdown Fights 13: Lopez vs. Castillo, kdy Jorgeho Lopeze (12-3) porazil na body, i když ten měl i zkušenosti z UFC (0-2). Tentokrát byl opět předem pasován na favorita, ale dopadlo to zcela jinak, na body ho porazil Marunde.
Z dalších zápasů vyjímáme dva souboje v lehké váze, Davida Putvina (6-0), který Jordana Clementse (10-1) porazil Guillotine Choke ve 2. kole, a Lucase Montoya (7-3), který na body zdolal mírného favorita Togana Koffi Adzitso (20-10,Bellator 0-1), který zde přešel z veltru do lehké váhy. S Bellatorem měl ještě zkušenosti ve veltru Eric Wahlin (6-2,Bell.0-1), který v 1. kole KO/TKO porazil jasného favorita Jaromeho Hatche (23-13).
Mezi veterány MMA dnes již patří i Olly Bradstreet (38-12), který začínal v roce 2005, kdy nejdéle působil v Ultimate Combat Experience, pak měl od 2009 přestávku do roku 2012. Od té doby si dává každý rok jen dva zápasy, tedy tento šestý, ale jen jeden z toho prohrál. Vyhrál i tentokrát, když v bantamu vyřídil KO/TKO ve 2. kole Patricka Reevese (18-23), který také dlouhé začátky prožil v UCE a nyní se mu začalo konečně dařit, když dva poslední zápasy vyhrál. Tentokrát měl ale zase smůlu.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *