MMA: Pensylvánská bojová sobota

CFFC 29

Cage Fighting Fury Championships (CFFC) je americká organizace, která propaguje MMA. Byla založena Felixem a Amou Martinezovovými v roce 2006 a působí hlavně v Atlantic City a New Jersey. Její turnaj CFFC 29 se konal ve Valley Forge Kasinu King of Prussia v Pensylvánii v pátek 1. listopadu 2013.

Hlavní událostí byl v lehké váza souboj Jeffa Smitha (11-2) a Briana Kellehera (9-6). Smith si chtěl napravit reputaci po poslední porážce se velmi zkušeným a úspěšným Jerrodem Sandersem, který většinu svých zápasů končí v KO 1. kole, ale se Smithem vyhrál jen na body. Kelleherovi rok nevyšel, protože oba letošní zápasy prohrál, a nevedlo se mu ani potřetí, pohár hořkosti vypil do dna a skončil položením armbarem ve 2. kole.

CFFC-29-980x500
V těžké váze proti sobě stanuli Azunna Anyanwu (4-2) a Paul Holt (1-0). Tady Anyanwu také neměl „svůj rok“, když shodně oba zápasy prohrál, ale Holt mu nebyl svými zkušenostmi rovnocenným soupeřem, přesto vyhrál jen na body. Ve velteru Tom Marcellino (4-2), také papírový favorit, položil zadním nahým sytičem Maria Enacheho (1-1) již v 1. kole. Položením skončil také další zápas ve velteru, když si Bekzod Abdurakhmonoz (3-0) poradil s Christianem Leonardem (5-3) v 3. kole v čase 2:12.
Bantamový zápas Jayra Martineze (3-1) a Donalda Kocha (4-2) skončil položením druhého ve 3. kole zadním nahým nosičem v čase 1:33. Další boje mezi začínajícími borci na body, v lehké váze Pedro Hernandez (1-2) porazil Seana Gmittera (1-2) a v bantamu Samuel Strausser (1-0) Dakotu Dahlera (0-0).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *