MMA: Poborský ve Fuldě

MixFightGala18-1

Výjezdy našich bojovníků za hranice státu nejsou tak časté, jak by si fanoušci jistě přáli, a to je škoda. Jednou z nejčastějších cílových zemí je Německo, kde jsme tentokrát měli na turnaji Mix Fight Gala 18, který se konal v Esperantohalle Fulda v pátek 5. června, jednoho z našich nejzkušenějších borců, Jaroslava Poborského.

Ale začněme od hlavního boje turnaje, a to ve veltru boje v Německu narozeného Abusupiyana Magomedova (11-2) a Chorvata Josipa Artukoviće (10-4). Favoritem byl Magomedov, a taky to dokázal, když zvítězil KO/TKO po Body kick and punches již v 1. kole. Další mezinárodní zápas svedli v lehké váze Argentinec Roberto Pastuch (5-2) a další Chorvat Leo Zulić (5-1). Tady byl favoritem Zulić, ale tomu se nevedlo, pohrál po Rear naked choke také v 1. kole.

MixFightGala18-1

A konečně se dostáváme k Poborskému (25-35), který v lehké váze narazil na černého Belgičana Djamila Chana (11-1), který v posledních třech letech zápasí pouze v Německu s vynikajícími výsledky (5-1). Belgičan byl také proto předem pasován na jasného favorita, Poborský své síly přecenil a prohrál KO/TKO po Leg kicks ve2. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *