MMA: Pokračovala polská profi liga

plmma_39_new

Profesionální polská liga MMA má za sebou další kolo, turnaj PLMMA 39: Borowski vs. Dylewski se konal v pátek 10. října 2014 v hale Zespołu Szkół v Prusicích, představila se tu řada zkušených borců, ale i několik nováčků. Jako hlavní událost byl vybrán zápas v polotěžké váze mezi Łukaszem Borowským (2-2) a  Januszem Dylewským (2-9).

Borowski byl tipován za vítěze, a také se jím stal po KO/TKO Kicks and Punches za pouhých 20 vteřin 1. kola. Aby si spravil náladu, za dva týdny čeká Dylewského zápas s podobným soupeřem, Wojciechem Galejkem (2-10) na PLMMA 41, kde ji může snad trochu poopravit své skóre.

894Xk315fq9F44J9z
V pořadí následoval souboj v těžké váze mezi nováčkem MMA Łukaszem Lozzem (0) a Filipem Toem (1-0). Lozze na svou premiéru asi nezapomene, protože ji okořenil pěkným úderem, který Toa položil ve 2. kole v čase 2:54. Také další zápas nevyhrál favorit, i když podle zkušenosti by jím měl Jakub Boczek  (3-4-1) být. Ve veltru byl ale preferován  Tomasz Dybowski  (1-1), který nesplnil očekávání a prohrál po Rear Naked Choke v 1. kole v čase 4:18.
Z dalších zápasů vybíráme zápas v bantamu mezi Sulkhanem Sakaszwiliem (0) a Kamilem Mosgalikem  (2-1),  který měl předehru v tom, že Mosgalik měl při vážení 63,3 kg  a tak dostal dně hodiny na to, aby váhu srovnal. Co se stalo, je asi na něm, protože jako jasný favorit i on prohrál KO/TKO po úderu v 1. kole za 2:47.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *