MMA: Poláci vylučovali z MMA

8634

Polskem hýbe sportovní skandál, protože PLMMA vyloučila ze svých řad doživotně dva bojovníky Michała Piszczka (1-1) a Grzegorze Białase (3-5). Vše se odehrávalo kolem turnaje PLMMA 43: Extra – Włocławek, který se konal v pátek 7.listopadu ve włocławské Hale mistrů.

Základem byl titulový boj v muší váze mezi Ibrahimem Barkinoevem (3-2)  a Adrianem Binieckým (0), který skončil vítězstvím Barkinoeva  po Kneebaru ve 2. kole v čase 0:53. V polotěžké váze Tymoteusz Pledziewicz (1-2-1) porazil Artura Mroczka (3-2) Anacondou Choke také ve 2. kole v čase 2:12. Ze zápasů, u kterých se očekával slušný výkon,  to byl boj ve střední váze mezi Adamem Kowalským (4-2) a Arkadiuszem Żabou (8-6), který skončil vítězstvím prvně jmenovaného na body. V dalších zápasech se většinou představila řada nováčků v MMA, kteří shodně prohráli s mírně zkušenými protivníky.

plmma_43_new
Ale nyní k tomu maléru. Vedení organizace podle vzoru UFC, který se vztahuje na trestné činy v souvislosti s právními předpisy, na nedostatek respektu k organizaci a k základnímu prolomení „kódu“ bojovníka doživotně vyloučila z organizace výše jmenované bojovníky. Michał Piszczek byl zatčen na letišti v Lutonu, když cestoval na tento turnaj bezpečnostními silami. Šlo o zpronevěru peníz, které měly být určeny pro jeho nemocného přítele. Druhý Gregory „Guska“ Bialas se omluvil z turnaje pro zranění, ale již 9. listopadu nastoupil do jiného zápasu na místním galapředstavení.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *