MMA: Přinese Tokio Mainovi štěstí?

20101112064639_20100803032110_AndrewMain2

Turnaje ve stále více populárním MMA se konají neustále na různých místech světa, nejvíce však popularity získávají profi zápasy a dokonce, jde-li o mezikontinentální konfrontaci. Tuto neděli 28. července se koná v Differ Ariake v japonském Tokiu turnaj Pancrase 250.

Ze zápasů, které by nás mohly v tomto ohledu zajímat, jde především o ženský souboj v atomové váze mezi domácí Kikuyo Ishikawovou (9-3) s mladší a méně zkušenou američankou Amber „The Bully“ Brownovou (2-1). Je zajímavé, že její jediná prohra byla také s mnohem zkušenější Japonkou Emou Fujinovou.
Lehká váha Angličan Ben Buchan (4-0) bojuje jen na na Pancrasech, takže má s Japonci dost zkušeností, měl by se postavit proti Akihitovi Harovi (8-15).

DSC00278
Americkým zástupcem, resp. od koho se nejvíc očekává, je americký bojovník Andy Main. Andy bude bojovat v Tokiu proti zkušenému zápasníkovi v lehké váze Hiroki Aokimu, která má profesionální záznam 13-6. Jen v jediném zápase bojoval s mimo japonským soupeřem, když porazil Brazilce Luize Andradeho I., ostatně ani Main nikdy nebojoval s asijským soupeřem. Takže půjde o setkání borců, kteří se neznají, ale v dnešní době se jistě vzájemně již přečítají na záznamech ze starších zápasů.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *