MMA: Puetz titul neobhájil

M-1-Challenge-63

Na ruském turnaji M-1 Challenge 63: Puetz vs. Nemkov 2, který se konal v pátek 4. prosince 2015 ve Sportovním a koncertním komplexu v Petrohradě, se jako tradičně na soupisku dostalo množství zkušených a mezinárodně ostřílených borců.

Hlavní událostí byl titulový zápas v polotěžké váze mezi Viktorem Nemkovem (22-5) a Němcem Stephanem Puetzem (13-1). Ti dva se již jednou utkali, a to vloni na M-1 Challenge, kdy boj o titul vyhrál Puetz na body. Dvakrát pak titul obhájil a nyní stál před obhajobou číslo 3. Jenže nelze vstoupit dvakrát do stejné řeky, a i když byl Puetz favoritem, prohrál na body tentokrát on.

Druhý titulový zápas svedli ve střední váze Azerbajdžánec Ramazan Emeev (12-3), který tu stál před čtvrtou obhajobou titulu, a Američan Luigi Fioravanti (26-13,UFC 4-5/2006-9). Přes větší zkušenosti Američana byl domácí Rus pasován za favorita, a to také dokázal, Vyhrál na až s koncem 4. kola po Corner stoppage.

Z dalších zajímavých souborů můžeme zmínit porážku na body v polotěžké váze Němce Martina Zawady (26-13-1) od Rusa Rashida Josupova (5-3) a obdobně na body vítězství v lehké váze Ukrajince Alexandra Butenka (38-11) nad dalším Ázerbájdžáncem Heydarem Mamedaliyevem (10-1).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *