MMA: Řekové jsou v krizi, ale bojují jako lvi

plmma_56_new

Na turnaji PLMMA 56: Veto, což jsou zápasy Polské profesionální ligy MMA, se v pátek 19. června 2015 ve Sportovní hale v Bielsko-Białe objevili jen dva cizinci, a ujeden z nich tu bojoval o titul ve střední váze.

V hlavní události turnaje, v titulovém boji, se představil Řek Nikos Sokolis (11-2), pro kterého to byl první zápas v Polsku, i když v minulosti se jednou setkal s Polákem Tomasz Kondraciuk (dnes12-2), kterého v roce 2009 porazil, ale tenkrát měli oba shodné skóre teprve 2-0, takže to byla pro Poláka první porážka.

plmma_56_new

Sokolisovým soupeřem byl teď Polák Antoni Chmielewski (29-12), který již patří v PLMMA k „inventáři“, je zde od roku 2013, ale také poprvé bojoval o titul. Předem byl Chmielewski také pasován na vcelku jasného favorita, ovšem to se všichni mýlili. Vzájemný boj byl dlouho vyrovnaný, až Řek zvítězil ve 3. kole v čase 2:56 KO/TKO po úderu loktem.

Ještě zmíníme další zápas cizince, a to když v lehké váze zvítězil Marian Ziółkowski (11-3) nad Italem Giuliano Pennesem (6-2) po Rear naked choke již v 1. kole v čase 2:54.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *