MMA: Rogersovi se v Rusku nedaří

Goltsov2

Turnaj Tech-Krep FC: PRIME 3, který se konal v pátek 19. září 2014 ve Sportovním olympijském paláci v ruském Krasnodaru, opět uvedl na ruskou scénu několik zkušených zahraničních borců, ale na druhé straně i zcela nováčky.

Hlavní událostí turnaje byl v těžké váze souboj petrohradského Denise Goltsova (11-4), který v posledním zápase porazil jednoho ze známějších Američanů Roye Boughtona (10-3), jenž měl zkušenosti i z Bellatoru, a dalšího Američana Bretta Rogerse (16-8, Bellator 1-1). U něho je zajímavé, že ten v posledních čtyřech zápasech bojoval 3x s Rusy, ale vyhrál jen jednou. Ani nyní nebyl předem pasován na favorita, a také na konec prohrál s Goltsovem na body.

tech_krep_prime_3
Další zápasy již neměly takovou hodnotu, ale každý musí někdy začínat a uvidíme, jestli se z nich někdo vypracuje mezi hvězdy. Ve velterové váze Rus Georgiy Kichigin (5-6) porazil Kyrgyze Daniara Babakulova (3-2), který mimo jediného zápasu bojoval vždy v Rusku, a to v 1. kole za 2:17 Armbarem.
Ruský duel ve velteru vyhrál Bayzet Khatkhohu (3-0) nad Yunusem Akhmedovem (0) také Armbarem v 1. kole za 4:30. Z dalších zápasů z těch zkušenějších borců bojovali třeba v muší váze Vartan Asatryan (2-3) a Emil Abasov (4-2), kde prvně jmenovaný po Guillotině Choke vyhrál ve 2. kole za 1:25, což byl nejkratší zápas turnaje.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *