MMA: Rusko třes se, Pokorný se blíží

maxresdefault

S vtipným titulkem se váže jedna skutečnost, že Jaroslav Pokorný z Hradce Králového, druhý muž (z 27) českého žebříčku pérové váhy v MMA, bude bojovat na ruském turnaji Absolute Championship Berkut 31 v Areně Coliseum ve městě Grozny, 9. března 2016.

Jeho soupeřem bude Abdul-Rakhman Temirov (8-1), který je na 33. místě ruského žebříčku. Při množství zápasníků této váhy v Rusku (390), je to jistě vynikající borec. Mimochodem na prvním místě je Slovák Ivan Buchinger. Temirov má ale zatím malé zahraniční zkušenosti, jen jednou totiž bojoval se Španělem Romanem Stachuvem a porazil ho, jinak se pral pouze s Rusy. Ovšem ruská škola je známá v celém světě. Teď tedy její kvality prověří Jaroslav Pokorný (9-4). Ten je po třech výhrách v dobrém pohodě, takže můžeme očekávat, že svou kůži nedá lacino a v Rusku se neztratí, i když není považován za favorita. Jistě mu budeme držet palce.

Na turnaji se dále představí čtveřice Brazilců, z nich je asi nejznámější v pérové váze Marcos Vinicius (23.-9-1,UFC 1-1), kterému byl snad „předhozen“ Adlan Bataev (4-0), ale možná se budeme divit…

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *