MMA: Shlemenko obhájil titul šampióna

bellator-fighting31-400x267

Další z významných amerických turnajů MMA, Bellator CIX, se konal 22. listopadu 2013 v Sands Casino Event Center v Bethlehu v Pensylvánii. Hlavní událostí byla obhajoba titulu šampiona ve střední váze Rusa Alexandra Shlemenka (48-7), kterého vyzval Doug Marshall (18-6). Shlemenko zaznamenal v řadě již 11 vítězství, toto byla jeho druhá obhajoba.

Marshall se k tomuto zápasu probojoval třemi koly, z nich dva vyhrál KO ranou již v 1. kole. Rusovi však vzdoroval jen do závěru 1. kole (4:28), kdy prohrál KO ranou do těla.
Další finálový zápas svedli ve velterové váze Rick Hawn (17-2) a Ron Keslar (11-3). Hawn se již potřetí pokoušel o nějaký titul, jednou dokonce o něj marně bojoval v lehké váze s Michaelem Chandlerem letos v únoru. Tentokrát dostane opět možnost vyzvat šampióna, protože vyhrál KO ranou v 1. kole v čase 0:55.

bellator-fighting31-400x267 MarshallShlemenkoBellatorMMA
Další finálový zápas proběhl v lehké váze, kdy Will Brooks (12-1) porazil na body Rusa Alexandra Sarnavského (25-1).
Posledním zápasem hlavního programu byl boj také v lehké váze mezi Terrym Etimem (15-5) a Patrikem Cenoblem. Etim přešel nyní do Bellatoru z UFC, kde byl vcelku úspěšný se skórem 6-4, když jeho čtyři závěry byly vyhlášeny jako položení večera. Ale i Etim má za sebou podobnou kariéru v UFC (5-5), ale tady z toho byla prohra na body.
Předzápasy také nebyly představením začátečníků, například Bulhar Blagoj Ivanov (8-0) v těžké váze porazil Keitha Bella (4-3) položením zadním nahým sytičem v 1. kole za 3:59. Ivanov byl úspěšný v postupu bojů o titul, ale pro zranění musel odstoupit.
Nejrychlejším vítězem se stal v lehké váze Mike Bannon (4-1), když technicky položil Ahsana Abdullaha za 111 vteřin v 1. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *