MMA: Skříšovský na Slovensku bodoval

návrat

Zajímavý turnaj se konal pod názvem Fight of Nights 6: Návrat králů ve sportovní hale Konírna v Ružomberoku na Slovensku v sobotu 19. března 2016. Diváci mohli vidět řadu pěkných bojů MMA, ale i v boxu a K1.

Hlavní událostí turnaje, i když klasicky se neodehrál na jeho konci, byl souboj Maďara Kalmana Kovacse (2-6) a Poláka Patryka Rogóże (9-4), který je v současné době na 36. místě polského velterového žebříčku. Partyk také určitě nenastupoval s klidem do zápasu, protože měl za sebou nepříjemnou šňůru čtyř porážek, mimochodem i se Slovákem Miroslavem Štrbákem. Tady se mu ale zadařilo a Maďara již v 1. kole po pěkném úderu dostal na zem, kde ho postupně zpracovával, až soupeř zápas vzdal.

Největší hvězdou turnaje podle počtu zápasů a poměru vítězství k porážkám byl náš David Skříšovský (9-2) z Havířova, ale startujícího za JMFS Ostrava. V současné době je na pěkném 2. místě našeho žebříčku v bantamové váze. Jako soupeř se mu postavil Slovák Tibor Halász (0-1), který stojí teprve na začátku své kariéry, a byl také všeobecně považován za outsidera. David na minulém turnaji (Noc bojů 5) porazil domácího velmi zkušeného Miroslava Kubáně (9-7-2). Teď zpočátku využíval své výškové převahy, ale soupeř ho dostal chytře pod sebe na zem. David si ho ovšem šikovně přehodil a pak na zemi jasně udolal. Bylo to po škrcení již v 1. kole. Bylo to hezké vystoupení našeho bojovníka na Slovensku.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *