MMA: Slováci už zbrojí na mistrovství světa

FFA_r2_c8

Víkend byl na Slovensku v MMA slavnostní, konalo se tu v Trnavě Mezinárodní MSR. Zaznamenali jsme finálové boje, kde se ve váze do 77 kg zvítězil Michal Lenghart (Styx Fighters Gym) nad naším Pavlem Lamackým z Hodonína na body a v otevřené kategorii stejně tak Simon Michálek (MA) Patrika Švančaru (SFG).

Ve váze do 93 kg Petr Helešic (ČR) porazil Tomáše Dobrockého (MA) ve 2. kolo v čase 2:31 Achylem. Ve váze 65 kg byl vítězem Tibor Halász (FFA Košice) nad Jakubem Reifem (MA) až po extra kolo na body. Do 71 kg byl první Slavomír Sabol (FFA Košice), když Ludovíta Kleina (NZ) složil v 1. kolo v čase 2:19 trianglem. Ve váze do 84 kg dostal Matúš Dudrík (Košice) českého Světoslava Nazarčuka ve 2. kole v čase 0:59 TKO a konečně nad 93 kg vyhrál Michal Kuča (BC Dubnica) nad Samuelem Krištofičem (Fighting Gym BA) v 1. kolo na KO.

MSR-2013
Slovenská republika pod hlavičkou SMAS nominovala na Mistrovství světa MMA 2013 v Petrohradu ve dnech 24. až 25. října tyto borce: do 71 kg Ludovít Klein z Genkikan Academy Nové Zámky, do 77 kg Matúš Janči ze Styx Fighters Gym Piešťany, do 84 kg Michal Kain z Fight Division Malacky a do 93 kg Tomáš Dobrocký z Fight Division Malacky, protože všichni jsou na 1. místě ve své váze na Slovensku. Jako doprovod byli určeni Marian Strelecký, prezident SMAS, a Tomáš Bilišič, trenér Genkikan Academy Nové Zámky.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *