MMA: Sosnovskij s Cukem jasně vyhrál

Cuk8

V sobotu 8. listopadu se v Moskvě konal velký turnaj MMA s názvem Oplot Challenge 105: Moscow Challenge 3. Hlavní událostí zde byl v těžké váze zápas Ukrajince Dimitrije Sosnovského (7-0), který ale bojuje za Moskvu, a Rakušana Ivo Cuka (6-7), ovšem byli zde i další věhlasní borci, jako třeba Shamil Nurmagomedov (15-3) či Dibir Zagirov (13-4).


Sosnovskij ve svém druhém zápase v roce 2012 zdolal KO našeho Tomáše Pojera, měl dokonce letos nastoupit v Bellatoru, ale ze zápasu s Mannem Larou sešlo z důvodu Larova ochoření. Cuka u nás neznáme, ale projel skoro celou Evropu a dokonce bojoval i v Austrálii, kde porazil Hemnana Sakariu (tehdy 2-1). Cukovi se ale dávaly prachmalé naděje na vítězství, a dosud neporažený Sosnovskiy si nenechal nulu změnit, vyhrál KO/TKO již v 1. kole za 1:54.
Ve smluvní váze do 90 kg bojoval Rus Shamil Nurmagomedov, který zatím neopustil region Rusko – Ukrajina, ale zde se setkal s různými zahraničními bojovníky. Teď to tedy byl další Rakušan Rene Wollinger. Ten do východní Evropy zavítal poprvé a jistě na to KO/TKO nezapomene, byť ho dostal až ve 2. kole v čase 1:55.
Z Arabských Emirátů přiletěl Islam Makoev  (4-1),  který vloni jednou bojovat na Ukrajině a letos je již po třetí v Rusku, tady se v lehké váze utkal s Ukrajincem Vladimirem Volinkinem (2-3) a porazil ho Armbarem v 1. kole za 3:04. Rus Dibir Zagirov (13-4) se do Ruska po čtyřech letech vrátil z bojů pouze na Ukrajině, kde mimochodem porazil v roce 2012 našeho Rudolfa Kříže,  tady ve smluvní váze do 88 kg porazil Sergeje Matveychenka (0) Kimurou za 81 vteřin 1. kola.
Ze silnějších borců tu dále zvítězil v těžké váze Evgeni Myakinkin (9-3)  nad Bogdanem Bulakhem (2-5) pomocí Armbaru opět v 1. kole za 90 vteřin. Ještě dříve zvedal ruce nad hlavu  opět v těžké váze Aslambek Musaev (3-1), když Ukrajince Claude Glina (0) vyprovodil s Rear Naked Choke za pouhých 37 vteřin zápasu.
Ještě se zmíníme o Aliyaru Sarkerovi (9-4), který sice vyhrává nad papírově slabšími soupeři, ale když narazí na vyrovnanějšího, prohrává. Takže Andrey Moroz (0) byl pro něho „malinou na snědení“, bylo to v pérové váze KO/TKO za 1:48.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *