MMA: Souboj roku podle Sherdogu

<> in their UFC welterweight title fight during the UFC 189 event inside MGM Grand Garden Arena on July 11, 2015 in Las Vegas, Nevada.

Zajímá vás, jaký zápas minulého roku si zasluhuje titul toho nejlepšího? Sherdog má jasno! Podle něj je to souboj Robbieho Lawlera proti Roy MacDonaldovi, který se odehrál jedenáctého června minulého roku.

Ke konci každého roku se patří dělat určitá shrnutí a ohlédnout se, co vlastně uplynulý rok přinesl a co jsme v něm mohli zažít. Dnes tomu nebude jinak. Podíváme se na to nejlepší, co nám minulý rok nabídl, tedy ten nejlepší zápas, který jsme mohli shlédnout. Vybrat to nejlepší není vždy jednoduché, ale Sherdog má v tomto zcela jasno. Tím nejlepším byl fight mezi Robbiem Lawlerem a Royem MacDonaldem.

060_Robbie_Lawler_vs_Rory_MacDonald.0.0
Ačkoliv se ani zdaleka nejednalo o hlavní událost této sezóny, i přesto se stal tím nejlepším a důvodů je hned několik. Především se jednalo o ukázku poctivého zápasnického řemesla to z obou dvou stran. Jednalo se o zápas, který byl přehlídkou mistrných technik, odvahy a zdatnosti. I přesto se zde však objevovala brutalita a nelítost.

hi-res-e11371295683240ccb7f29621bf1a8e3_crop_north
Ani jedna sekunda nenaznačovala, který z bojovníků má navrch a převaha se neustále přelévala z jedné strany na druhou. Pro Lawlera to byla skvělá příležitost potvrdit si svou pozici na samotné špici velterové váhy. Vyzyvatel MacDonald měl zase skvělou příležitost urvat si kus slávy sám pro sebe a dokázat světu, že jeho schopnosti budou stačit na šampiona.

rory-macdonald-ii

Po velice silném úderu, který schytal Lawler, se zdálo, že se titul šampiona bude stěhovat, ovšem poté byl MacDonald tvrdě sražen k zemi. Z té se mu však podařilo zvednout a tak celý zápas pokračoval. Lawler se velice tvrdě bil a MacDonald brzy vypadal jako postava ze špatného hororu, díky nekonečné vlně úderů, které schytával. To se nakonec podepsalo i na konečném výsledku, který dopadl lépe pro Lawlera.

Pokud si chcete tento zápas připomenout, podívejte se na následující video.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *