MMA: Standa Futera mistrem v Německu

YBN_2

Na německém turnaji Youngblood Night vol. 2 MMA Challenge, který se konal v soboru 25. října v hale Josepha von Fraunhofer  v Straubingu, byl v hlavní události náš Stanislav Futera, který tu měl bojovat o titul ve střední váze. Jinak šlo o typický německý turnaj, kdy se představila řada nováčků s mnohdy exotickými neněmeckými jmény.

Takže tu tentokrát byl Standa ten nejzkušenější  borec, což také dokázal. Za domácí nastoupil do arény Mario Wittmann (3-2) a proti Standovi ho většina předem také favorizovala. Pro nás nepochopitelně, protože Witmann své kladné body získával jen proti  nováčkům v aréně, a dokonce ho porazil Francouz Santana Ou, který by měl jinak skóre 0-4. Pro nás byl tedy Standa jasným favoritem, a také to dokázal, protože zvítězil v čase 4:27  technickým knokautem. Gratulujeme.
Za pozornost ještě stojí druhý zápas, ve kterém Lichtenštejnec Pascal Kloser  (2-2) prohrál s Němcem Jaroslavem Altergottem (2-0-1) také technickým KO v 1. kole.
V dalších 11 zápasech se představilo vedle Němců i několik Rakušanů a jeden Maďar,  ale součet jejich dosavadních zápasů je jen šest, takže míň než Standa samotný.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *