MMA: Střídavé úspěchy v Německu

YBN_5

Na německém turnaji Young Blood Night Vol. 5: Back 2 The Roots, který se konal 24.října v Řezně (Regensburgu), jsme měli značné zastoupení i my, a to zásluhou několika bojovníků z Prahy a Ostravy.

Největší naděje našich barev se asi vkládaly do Stanislava Futery (8-4), který ve střední váze již jednou v této organizace úspěšně bojoval, konkrétně na jeden den přesně před rokem. I tehdy šlo o titul, tentokrát mu byl soupeřem domácí Michael Haupert (1-0-1), který se více než jeden rok v kleci neobjevil, celkově byl i tak za jasného favorita považován Standa. Ovšem dopadlo to zcela jinak, vyhrál nečekaně Haupert. O další titul bojoval ve veltru proti Timonu Beckerovi (3-2) Vojtěch Novák z Fightingclubu Ostrava (1-1). Bohužel, i tady jsme neuspěli a titul vyhrál Becker.

V doplňkových zápasech se nám již dařilo o poznání lépe. V lehké váze Marek Trlica z Fightingclubu Ostrava (2-1) zvítězil nad Rakušanem Chrisem Kalbou (0) a pérové váze ve zcela začátečnickém souboji Martin Hrabovský z Fightingclubu Ostrava (0) na body porazil Rakušana Floriana Wolfa (0). Prohru z Německa si naopak odvezl Ján Široký z Fightingclubu Ostrava (4-3), když nestačil na Maďara Laszla Furka (3-1) a v lehké váze prohrál TKO.

Poslední zápas, bylo jich bez naší účasti ještě pět, a vrchol turnaje se odehrál v těžké váze, kde Dimitrije Lorenze (0) porazil Jiří Paluska z Penty Gym Praha (1-0) TKO.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *