MMA: Střídavé výsledky zahraničních borců a borkyň

XFC-i7

Zajímavý turnaj XFC International 7 (Xtreme Fighting Championships) se konal v sobotu 1.listopadu 2014 v Estádio do Morumbi v brazilském Sao Paulu. Divákům se zde představila řada vynikajících brazilských borců a vedle nich i zajímaví hosté ze zahraničí.

Hlavní událostí byl zápas v muší váze mezi Allanem Nascimentem (13-2) a Ukrajincem Ruslanem Abiltarovem (16-4-1), který poprvé opustil teritorium Ukrajina – Rusko. Když nic, tak si Ruslan aspoň pořádně zabojoval, protože o jeho prohře rozhodly po třech kolech až body.

Dora-Perjes
Nevedlo se také v muší váze ani jeho krajance Iryně Shaparenkové (6-1), která také poprvé zabrousila za velkou louži. Zeď v Sao Paulu prohrála již v 2. kole v čase 2:02 s domácí Julianou Wernerovou (7-4) po Rear Naked Choke.
Dále následovaly dvě řady čtvrtfinálových zápasů. Ve veltru Carlston Harris (5-2) z Guyany, ovšem působící jen v Brazílii, porazil Ariela Jaegera (4-1) na body, stejně na body vyhrál Cairo Rocha (11-4) nad Rusem Sergejem Balem (15-8-1). Paulo Menezes Jr. (0-1) zdolal Venezuelana Anthonyho Suareze (0-1) na body a Michel Pereira (10-4) nasadil Geraldu Coelhovi (7-1) Guillotine Choke v 1. kole za 2:40.
Ve čtvrtfinále slaměné váhy žen Liana Pirosinová (2-0) na body vyhrála nad Kolumbijkou Marcelou Yinerisovou, Ukrajinka Marina Morozová (4-0) porazila Karinu Silvovou (5-0) Kneebarem v 1. kole v čase 3:27, Maďarka Dóra Perjésová (6-0) zdolala Luanu Santos Medeirosovou (0) po Leg Lock v 1. kole za 3:22 a konečně Viviane Pereirová (7-0) Fernandu Priscilu Barrosovou (0) KO/TKO v 1. kole v čase 3:22.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *