MMA: Titul měnil majitele, ale stále v brazilských rukách

MMA 14-06b Gesia Cavalcant

Titul v bantamové váze byl hlavní událostí turnaje Bellator 156: Galvão vs. Dantas 2, který se konal v pátek 17. června 2016 v Save Mart Centru ve Fresnu v Kalifornii. Obhájcem titulu šampióna Bellatoru v bantamové váze byl Brazilec Marcos Galvão (17-6-1,Bell.7-3), který ho získal teprve nedávno, vloni v březnu v boji s Joe Warenem.

Toho tenkrát vyřídil za pouhých 45 vteřin zápasu. Tady měl odolat vyzývateli také Brazilci Eduardo Dantasovi (17-4,Bell.7-1), a řekněme to rovnou, že neodolal a prohrál na body. Z dalších dvanácti zápasů skončilo pět vítězstvím na body, opakem byl zápas v polotěžké váze, kde Američan Jose Cabesas (5-9) oslavil svůj vstup do Bellatoru vítězstvím nad Johnem Paulem Eliasem (3-0,Bell.1-0) KO v 1. kole za pouhých 25 vteřin. Přitom Cabesas v jiných organizacích prohrál své poslední čtyři zápasy.

Ještě zmíníme vítězství Američana nigerijského původu Chidi Njokuania (14-4,Bell.1-0), úspěšného bojovníka i v kicboxu, nad Brazilcem Thiagem Gonçalvesem (18-4) ve 3. kole v čase 2:39 KO po Body kick and punches.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *