MMA: Tituly se rozdávaly u protinožců

BRACE_Tournament_Season_1_Final_Poster

Turnaj, kde šlo o víkendu o nejvíc titulů, byl bezesporu Brace: Tournament Season 1 Final a konal u protinožců v Austrálii v Canbeře v tamní AIS Aréně. K mání zde bylo titulů šest, i když jen pro dvanáct aktérů, a bojovalo se na 5x 5 kol. Ještě připomeneme, že k boji i titul bylo nutno projít někdy semifinálovým zápasem, většinou se šlo do boje přímo.

A je také pravda, že ani jeden z jmenovaných borců nepřekročil byť na jediný zápas pobřeží Austrálie. Ve veltru získal titul Corey Nelsonem (17-5-1), který porazil Steva Micallefa (7-0) KO/TKO v 1. kole za 4:44. Ve střední váze to byl boj mezi Gerhardem Voigtem (6-4) a Robertem Wilkinsonem (6-0), který vyhrál Wilkinson s Rear Naked Choke v 1. kole za 3:45.

V polotěžké váze získal titul Mikem Turnerem (3-2), když porazil Connora Murphyho (5-2) po Rear Naked Choke ve 2. kole za 1:12.
Nejkratší zápas o titul svedli v pérové váze Jamie Mullarkey (4-0) a Jihoafričanem JJ Van Aswegen (4-0), který to projel KO/TKO po Knee Injury v 1.kole za pouhých 59 vteřin zápasu.
V lehké váze mezi si připnul pás šampióna po zápase Abel Brites (4-2), když mu Ali Cevik (1-0) vzdal po Rear Naked Choke ve 2. kole v čase 4:59.
Poslední titul získal v bantamu Jordan Lucas (6-0), který měl původně bojovat s Giancarlem Embradorou (5-5), ale nastoupil proti němu Stephen Reeks (6-1). Ten to ovšem dotáhl v 1. kole jen do času 3:52, když musel vzdát Lucasovi po Rear Naked Choke.
Finálové zápasy doplnil zápas v lehké váze mezi Nurbolatem Kuandykem (0) a Mathewem Darkou (1-2), který skončil vítězstvím Kuandyka po Triangle Choke v 1. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *