MMA: Turnaj s nerovnými zápasy

oplot_challenge_102

Turnaj s dlouhým názvem „Oplot Challenge 102: USSR Championship 2013 Stage 27“, který pořádal Oplot club, se konal v pátek 26. září 2014 v Waterparku Caribou v Moskvě. Divákům se tu představila plejáda zkušených borců i z ciziny, ale i někteří nováčci, několik zápasů bylo ale předem očividně nevyrovnaných.

Hned první z nich, který byl i hlavní událostí, byl ruský souboj v polotěžké váze mezi Shamilem Nurmagomedovem (13-3) a Bogdanem Bulakhem (2-4) z Krymu. Favorit byl předem jasný, a také boj trval necelé dvě minuty (1:58), kdy došlo na Guillotine Choke a Nurmagomedov jásal z vítězství.

Iftikhor-Arbobov
Obdobně zkušený Tadžistanec, který ale bojuje za Moskvu, Iftikhor Arbobov (12-2) dostal za soupeře debutanta v kleci krymského Rusa Alexandra Matveychenka (0), poradil si s ním za pouhých 33 vteřin 1. kola s Guillotine Choke. Další nevyvážené souboje nebudeme uvádět, ale zmíníme boj v lehké váze Rusa Azize Pahrudinova (11-0-1) a Ukrajince z Charkova Vladislava Yurchenka (9-5-1), který ale také skončil v 1. kole v čase 1:35 KO/TKO po úderu pro Pahrudinova.
Z dalších zápasů již krátce, v pérové váze Rus z Vladikavkazu Maharbek Karginov (3-0) porazil Ukrajince ze Sumy Andreje Shpotu (2-3) Armbarem v 1. kole za 2:43, Rus z Nalčiku Mukhamed Kokov (6-0) porazil jiného Rusa z Hrozného Dzhihada Yunusova (4-2) v lehké váze Kimurou ve 2. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *