MMA: Uf, řekli si mnozí v Ufě

image_crop (1)

Další z ruských turnajů v MMA pod názvem White Night Fighting Championship – Fight Night se konal v sobotu 11. října v Ústředním sportovním paláci v Ufě. Hlavní událostí byl boj v polotěžké váze mezi Shamilem Gamzatovem (6-0), který všechna vítězství zaznamenal před limitem, 4x již v 1. kole, a Ukrajincem Yuriem Gorbenkem (9-20).

Čekal se zajímavý boj 24 letého zatím bez porážky světem MMA putujícího Rusa a Ukrajince se velkými zkušenostmi, i když většinou s porážkami, ale blížícího se se svými 33 lety ke konci kariéry. Ten, kdo vcelku logicky vsadil na mládí, nemýlil se, bylo to vcelku rychlé, v 1. kole stačil čas 2:12 a přišlo Triangle Choke. Gorbenko ale čeká na alespoň zlepšení skóre dál, nyní ho čeká Evgeni Kondratov, a to již 19. října na PROFC 55 v Krasnodaru.

V polotěžké váze se dobře na turnaji uvedl Giga Kukhalashvili (3-2), který Rusa Sergeje Zubkova (0-2) porazil na body. Ve veltru dokázal v 1. kole také zvítězit Murad Kuramagomedov (2-0), když mnohem zkušenějšího Ukrajince Artema Shokala (9-6) tvrdou ranou poslal k zemi za 96 vteřin zápasu.
Turnaj ještě doplnily čistě ruské souboje, v lehké váze Rustam Khasanov (5-2) porazil Marata Plejeva (0) také úderem TKO ve 2. kole v čase 1:05 a v lehké váze Alexander Ignashev (0-1) vybodoval Batu Damdinova.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *