MMA: UFC Silva vs. Diaz

Diaz-vs-Silva

31. Leden bude svátek pro mnoho fanoušků MMA. Do oktagonu se vrátí hned dvě hvězdy UFC v jednom zápase ! Nick Diaz ukončil kariéru pro prohře v titulovém zápase s Geroge St.- Pierrem. Anderson Silva si ošklivě zlomil nohu v titulovém zápase s Chrisem Weidmanem a byl mimo na několik měsíců.

Diaz však nedávno podepsal novou smlouvu s UFC na tři zápasy. A jako první ho čeká právě legenda Anderson Silva ! O zápase se hojně mluvilo už mezi fanoušky a novináři. Oba mají velké jméno v UFC a vždy předvádějí pěkné zápasy.

Silva-vs-Diaz

Diaz patří k velice ortodoxním zápasníkům. Několikrát měl zákaz činnosti díky pozitivním testům na THC. Nelze popřít, že svoje jméno si také vydobyl svým drzým a arogantním chováním.
Oproti tomu Anderson patří k velice klidným zápasníkům kteří zbytečně nevyvolávají konflikty.
Dá se lze očekávat také jistá mediální válka mezi oběma stranami.

Celému UFC se díky tomuto zápasů otáčí kasa. Dá se očekávat, že tento galavečer bude jeden z největších za celou existenci UFC. Dana White opět ukázal že ve svém oboru je nejlepší a dokáže udělat opravdu zajímavé akce. Navíc akce se uskuteční v Las Vegas, kde se pořádají největší UFC akce s nejlepší atmosférou.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *