MMA: Únorové dění v MMA nabírá na obrátkách

aad0f3521c73eaeaf20023a46b615483

Po tichém lednu, kdy se v českých arénách nestalo skoro nic, se konečně v únoru odehrají důležité turnaje. První velkou akcí bude 9. února MČR amatérů v Praze. Jde opět o akci, na níž se jednotliví borci hlásí takřka do poslední chvíle a ještě mnohé změny pak nastávají po vážení.

 

Těžko tedy lze psát o programu, můžeme jen připomenout, že v dosavadních dvou turnajích vždy ve své váze zvítězil pouze Jan Palovčík z UFT Mladá Boleslav (70 kg). Další týden se v pátek 14. února v Příbrami koná GCF Challenge: Back in the Fight 3. I zde se program teprve tvoří, takže ještě není zcela pevně stanoven. Z domluvených duelů můžeme proto uvést v těžké váze boj domácího Milana „Godzilly“ Jenšíka (0-2) se Slovákem Štefanem Krajčím (0-2), který v roce 2011 prohrál s Viktorem Peštou.

logo_gcf

V polotěžké váze to bude karlovarský Jaroslav „Číňan“ Poborský (22-32), který se utká s dalším Slovákem Milanem Strniskem (1-0), který má uvedenou jedinou prosincovou výhru nad naším Janem Strakou. Ve střední váze by se měli utkat brněnský Petr Beránek (5-3) s královéhradeckým Miroslavem Vackem (5-5). Ve veltru bychom měli očekávat souboj Romana „Kobru“ Vanického (15-12) z Týniště nad Orlicí a opět dalšího Slováka Filipa Kristla (1-1), který zaznamenal svou prohru právě s výše uvedeným Petrem Beránkem.
Lehká váha bude znamenat představení chomutovského Michala Vostrého (5-4) a jihlavského Václava Šťastného (6-8).

Na programu by měl být i ženský duel ve váze do 70 kg, ve kterém se utkají Lenka Smetánková (0-1) z Franco Teamu a domácí Lucie Pudilová (0). O Lence je známo, že má na památku svého bratra jeho portrét vytetovaný na těle a bojuje pro zachování jeho památky.
Další zápasy mužů přivedou do oktagónu ve střední váze domácího Martina Řehka (0-1) a pardubického Adama Knajbla (0), v lehké váze královéhradeckého Petra Vacka (5-7) a kladenského Jaroslava Jartima (0-2). V posledním dosud určeném zápase se utká místní Martin Průcha (1-1) a milovický Jan Smetana (0).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *