MMA: V Japonsku se MMA dělí s kickboxem

130908tenkaichi-poster

Neděle, jak je obvyklé, je pro svět v MMA klidným dnem, ne tak v Japonsku. Tentokrát 8. září se v Okinawě v Kiza Music Townu konal turnaj Tenkaichi 68, který ale v sobě sdružoval vedle MMA také kickbox. Celkem zde proběhlo 5 soubojů v MMA, hlavním zápasem byl boj v super těžké váze mezi dosud neporaženým

Guyem (5-0), který všechny své zápasy ukončil již 1. kole do dvou minut, a veteránem Yusuke Kawaguchim (34 let – 13-6), který v poslední době bojoval s borci z různých států, Brazílie, Švédska, USA, Polska, většinou ale neúspěšně. Také typovaní bylo na straně Guyema, ovšem veterán odolal a v konečném hodnocení vyhrál na body.
Ve veltru porazil Koji z Joytoy (4-2) Rya Yamaguchiho (1-2) v 1. kole TKO děrovačkou za 1:36. V pérové váze Musashi (1-0) porazil Tomoyu (3-2-1) TKO po úderu kolenem v 1. kole za 1:20. Američan Derrick Threatt, který je v MMA takřka nováček, zatím jen jednou remizoval, si ve střední váze ale dobře poradil s Taiki Yonashirou (2-7), když jejich boj ve 2. kole v čase 2:25 zastavil lékař kvůli krvácení z nosu. Poslední zápas MMA v bantamu mezi Christelem Kusanou (0-1) vs. Ryo Takam skončil remízou.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *