MMA: V Jordánsku nebojoval žádný Jordánec

cage-warriors-fight-night-10

Anglická organizace Cage Warriors Fighting Championship neboli CWFC uspořádala svůj turnaj Cage Warriors Fight Night 10: Azaitar vs. Marshman v King Hussein Youth City Boxing Arena v jordánském Ammanu v pátek 28. března 2014. Dobrou vizitkou turnaje bylo velká mezinárodní sešlost, i když zde nebojoval žádný domácí borec.

Hlavní události již podle názvu byl zápas Němce Abu Azaitar (8-2) a Brita Jacka Marshmana (14-4) ve střední váze. Ale byl to krátký boj, skončil za pouhých 34 vteřin, když po ráně šel Marshman k zemi. Teď Azaitara čeká v květnu zápas s Polákem Piotrem Strusem, kterého, jak si jistě pamatujeme, porazil 7. března Karlos Vémola.
Rus Marat Pekov (10-5) v bantamové váze porazil armbarem Skota Johna Cullena (16-7-2) již v 1. kole za 3:45. Francouz Malik Merad (16-11) předvedl nejkratší kolo, když ve třetím za 9 vteřin zvítězil nad Egypťanem Mohamedem Alim (9-5) po ústním vzdání.
Další Francouz Norman Paraisy (13-3-2) na body ve střední váze zvítězil nad Skotem Allanem Lovem (11-4).
Na turnaji se představil v muší váze i Polák Marcin Lasota (7-0), který předloni porazil našeho Filipa Macka. Tentokrát narazil na Rumuna Paula Marina (7-3) a vyřádil ho armbarem v 1. kole za 3:02. Brit Carl Booth (1-1) porazil ve velteru Jordánce Jarraha Husseina Al-Silawu (1-0) KO/TKO po úderu za pouhých 31 vteřin 1. kola. Zkušený Brit Dave Hill (11-3) se utkal s Francouzem Miguelem Harem (7-4) a zvítězil po gilotině ve 2. kole za 2:11. Naopak poslední turnaj byl mezi nováčky, když ve střední váze Jordánec Yazan Janeb (0) dal Maročanu  Hicham Laghzaliovi (0) KO/TKO po úderu ve 3. kole za 2:57.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *