MMA: V Pardubicích chyběli lehcí muži

mma_liga

Sobota 11. října byla v Pardubicích nejen ve znamení koní, ale i MMA. V AFI Palace se konalo další kolo turnaje Maxima pojišťovna MMA liga . Představila se zde celá plejáda sportovců od nejmladších adeptů, dorostenců. Dorostenců se sešlo osm a juniorů šest.

O vítěze ve váhových kategoriích, které však nebyly obsazeny dvě nejlehčí, muší a bantam, se bojovalo ale jen mezi muži. Zde se přestavili i někteří, kteří mají již záznam na sherdogu. Mezi muži v pérové váze vyhrála největší hvězda turnaje, Michal Hořejší (P.g.Praha, 3-0) před Brňákem Jiřím Flajsarem a bronzovými Stanislavem Šmídem z Olomouce a Lukášem Zachariášem z K. Varů. Je zajímavé, že Hořejší vyhrál první dva vyřazovací boje jen na body a až ve finále proti Flajsarovi po GNP v 1. kole.
V lehké váze si vítězství odnesl Robert Čerňanský z Olomouce, druhý skončil Marek Sczele z Karviné a třetí byli Richard Lang z Jihlavy (1-2) a Antonín Drábek z H. Králové.
Velter opanoval Lukáš Fajman z Penta gym Praha, stříbro bral Vítězslav Rajnoch  F-M a bronz Marek Valchař z N. Jičína Bratislavan Martin Košický.
Ve střední váza byl nejlepším Denis Šmíd  z Pardubic, který ve finále porazil  Tomáše Lejska z Liberec (0-1-1), na bronz dosáhli Stanislav Procházka (Praha) a Tomáš Novobilský F-M (0-1). Polotěžkou váhu obsadila jen dvojice, takže stačil jen jeden zápas, který vyhrál Jakub Kočí (Penta gym Praha) nad Michalem Pulkertem z Olomouce.
V těžké váze se sešla trojice borců, oba za sebou porazil Jan Eis z Havlíčkůva Brodu, a bylo to druhý Ivan Baculák (Llamaro gym) a třetí Lukáš Veselý z Ústí nad Labem, ale asi záleželo na rozlosování, kdo se Eisovi postaví jako první a kdo jako druhý. Celkově šlo o kolotoč s více jak 50 zápasy.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *