MMA: Valentýnův svátek v polském stylu

Valentýnův svátek je radostí zamilovaných, v Polsku to pojali trochu jinak, takže se uspořádal turnaj Iron Cage Warriors MMA 1: Krwawe Walentynki v v pátek 14. února v hale MOSiR v Jastrzębiem Zdróji. Program turnaje prošel velkými změnami, například se neuskutečnil hlavní reklamovaný zápas v lehké váze Poláka Mateusze Teodorczuka (11-2) a Ukrajince  Vasilyho Fedorycha (16-2), kterému se pak postavil „jen“ náhradník Alan Langer (4-3).

Hlavní událostí tak asi byl zápas v kočičí váze do 92 kil, ve kterém Maciej Browarski (9-5) porazil Ireneusze Cholewu (9-5-2) těsně na body. Ti dva se již utkali v roce 2012, kdy také vyhrál Browarski. Pak se dostal ke slovu zmíněný Fedorych, který, jak jsme předeslali, se utkal, již tedy také v kočičí váze do 73 kil, s náhradníkem Alanem Langer. Ten si ale vedl nadmíru zdatně a Ukrajince vyprovodil ze scény za 4:51 v 1. kole položením a trojúhelníkovým škrcením.
Další ze zápasu zkušenějších bojovníků byl v bantamové váze, kdy Damian Szmigielski (2-0) porazil dalšího Ukrajince Olega Mykhayliva (5-0) KO/TKO po úderech ve 2. kole  v čase 4:30. Přišlo i na další kočičí váhu do 96, ve kterém Lukasz Kapsa (2-0) porazil Marcina Żabu (2-3) položením a držením v 1. kole za 2:20. Další zápasy mezi sebou svedli profi debutanti, a podle tradice turnaje každý zápas skončil již v 1. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *