MMA: Válka na české MMA scéně? Vemola, Ondruš, Kníže

637274

To co se v posledních dnech událo na české MMA scéně nemá v českých končinách obdoby. Jak jistě víte Karlos Vémola bude nastupovat na prosincovém GCF. Na jeho Facebooku se objevila velice zajímavá rekce na zrušený zápas mezi Karlosem a Petrem „Píno“ Ondrušem.

Karlos Vémola (vyjádření nebylo upravoveno):

Na konci zari jsem mel poprve zapasit v cechach…vsem fanouskum se omlouvam ale kvuli takovejm lidem jako je pan Otich a Skvara ktery vam toho naslibujou a pak vas nezaplatej a ani vam nevemou tel to bohuzel nedopadne..! Nastesti me zachranilo GCF ktere ma velice rychle a dobre jednani a zaridilo mi zapas v praze 7.prosince! Pan otich mi prej jako zaridil zapas s Petrem pinem Ondrusem kterymu se asi velice hodilo ze zapas zrusily pac kdyz mu GCF nabydlo ten zapas na prosinec tak odmitnul! Vlastne se mu ani nedivim pac je mu asi jasny ze na prvnim zapase v CR se chystam predvist o co Cesky fanousci prichazeli kdyz jsem zapasil v americe.. zapas na prosinec vzal Tomas Kuzela!respect souperi!na zapas v praze se tesim pac si konecne po letech prijedu pro ceskej titul kterej mi patri…!jen me mrzi jednani Petra Oticha se kterym jsme se uz pred lety na necem domluvily a takhle se mnou v….. kvuli takovejm lidem je cesky mma tam kde je!!! Zapasil jsem po celym svete takze vim jaka federace se dokaze o zapasniky postarat a ktera je poslapat..takze pro kluky na ceske scene ktery to chtej nekam dotahnout doporucuju GCF..velky diky GCF za sanci konecne se ukazat na ceske scene! Oss  

Reakce se dala čekat, ale přišla z velmi nečekané strany. Jako první zareagoval Petr „Monster“ Kníže.   Petr „Monster“ Kníže (vyjádření nebylo upraveno):

VZKAZ PRO KARLA VEMOLU (rádoby českého patriota)  Reaguji na příspěvek, který zveřejnil na svém Facebookovém profilu Karel Vemola dne 19.9.2013   Za normálních okolností bych takhle rychle nereagoval, ale z tohoto článku jsem pochopil, že je nutné Karlovi uvést scénu českého MMA na pravou míru. Nemluvím za lidi, o kterých Karel píše (ne příliš v dobrém), ale výhradně sám za sebe. Nicméně si myslím, že tito lidé se mnou budou souhlasit.  1) ne všichni mohou zápasit na GCF a ne všichni chtějí zápasit na GCF, neboť hlavní představitel GCF není zrovna důvěryhodný člověk. S ohledem na to, že ho znám už od útlého mládí, tak mohu s klidným srdcem říct, že většina lidí, která mu důvěřovala, se setkala dřív nebo později s velkým zklamáním. A to je hlavní důvod, proč zápas Vemola vs. Ondruš nemůže být na GCF. ROZHODNĚ NIKOLIV PROTO, ŽE BY MĚL Z TEBE KARLE NĚKDO NĚJAKOU OBAVU.  2) Co se týče Tvé dojednané dohody, kterou sis domluvil už před lety, a sliboval jsi někomu, že první zápas v ČR budeš zápasit pod ním, k tomu bych Ti chtěl jen říct, že každý správný chlap drží slovo. A né, když se objeví první nesnáze, tak couvne a najde si jinou alternativu. Ono to totiž není jednoduchý, když Tvůj honorář za jeden zápas je téměř 12ti násobek toho, co tady za jeden zápas bere česká špička… A za to se v ČR dá uspořádat menší galavečer.  3) Píšeš, že jsi zápasil po celém světě a že víš, jaká federace se dokáže postarat o zápasníky… To bych Ti rád připomněl, že pokud vím, zápasil jsi pouze v Anglii a pod UFC (UFC není celý svět, i když se o zápasníky zjevně dokážou postarat nejlépe na světě). Jsou i jiné organizace, které se dokážou o zápasníky postarat dobře a z mého pohledu k nim GCF rozhodně nepatří. Například co bys řekl na organizaci, která Tě pošle samotného zápasit do cizí země bez trenéra, když neumíš jinou řeč než rodnou a dozvíš se o tom při odletu na turnaj???… A to, že Ti GCF nabídlo jako soupeře Tomáše Kuželu (I přesto, že je Tomáš skvělý bojovník, jsme kamarádi a respektuji ho!), mi nepřipadá úplně nejšťastnější výběr, když jsi tak dobrej jak říkáš a máš 7 zápasů v UFC. Připadá mi, že GCF se Ti snaží jít na ruku a připravit Ti snadnou cestu k získání českého titulu. Rozhodně se v ČR najdou zápasníci ve váze do 84kg, kterým český titul také právem patří, nebo ti, co ho ještě nemají a kteří českým fanouškům předváděli skvělé zápasy. A ve Tvém případě si nemyslím, že bys jim mohl nabídnout něco víc.  

TÍMTO BYCH TĚ CHTĚL KARLE VEMOLO VYZVAT KE VZÁJEMNÉMU DUELU, PROTOŽE SI MYSLÍM, ŽE V ČR NENÍ NIKDO, KDO BY MĚ VE VÁZE DO 84 KG PORAZIL. A NEVĚŘ TOMU, ŽE BY SE TO I TOBĚ MOHLO POVÉST!  P.S.: Když jsi takový patriot, který si tolik cení českého titulu, tak by sis mohl říct o menší honorář a místo toho si zopakovat gramatiku českého jazyka ze základní školy.  

Výzva k zápasu od Monstra Knížete?

Reakce Karlose Vemoly byla rychlá.   Karlos Vémola (vyjádření nebylo nijak upravováno):

Po takovych nesmyslnych kecech od petra ,,dinosaura“ knizete ktery si ocividne vyslech jenom jednu stranu nez neco napsal tenhle zapas chcu jako zadnej pred tim!! I kdyz nevim co na to rekne ceska scena ale svetova scena na to rekne ze jsem se asi zblaznil kdyz jsem si misto zkusenyho borce ktetej mel 39 profesionalnich zapasu vybral statsiho pana se spatnym kolenem co mel zapasy 3… a nez na to odpovis zes jich mel spousty tak takovejch nekde v garazich co nikoho nezajimaj sem jich mel 50 taky.. takovy reci me fakt serou kdyz ja jsem byl ten kterej slovo drzel a prisel tim o zapas i o prachy. ja odmitnul gcf 6.rijna pac jsem to slibil petrovi! petr mi slibil zapas koncem zari kterej zrusil a nezaplatil.. prelozil na rijen nekde ve varech na vecer o kterym nikdo nic nevi atd atd. a takhle se to tahne uz od cervence a ja kvuli nemu odmitnul vsechny nabidky ktery sem mel.. anyway jestli hledas nekoho kdo te posle do duchodu tak si to klidne dame! aspon si po dlouhe dobe dopreju jednoduchej zapas nez zacnu pripravu na poradny soupere…

Posouzení celé situace necháme na Vás…

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *