MMA: Velké rozpaky nad MMA důchodcem

08475673

Po skončení sportovní kariéry se mohou stát různé věci, buď se sportovní důchodce tzv. chytí nebo ne, ale sport mu může dát i další směr života. To je také problematický případ Amara Suloeva, bývalého vynikajícího bojovníka MMA se skórem 24-7 (udávají se ale i jiná skóre), dokonce účastníka bojů v UFC a pod.

Je to sice již pět let, kdy naposledy Suloev stanul v kleci, ale asi si udržuje dobrou formu, protože byl podle informovaného zdroje najat soukromou bezpečnostní službou „VAN“. Ta úzce souvisí se Sergejem Zirinem, který je také bývalým  sportovcem, dnes ale seriózní podnikatel, dokonce je místopředsedou oblastního Výboru pro kulturu.

Susumu Nagao's Photograph
Jenže poměry v Rusku jsou napjaté a pro nás i nepochopitelné. V únoru byl spáchán atentát na Nikolaje Nesterenka, zástupce náčelníka Anapy. Zirin asi nebyl ten, kdo střílel, mimochodem byl zastřelen řidič, Nesterenko vyvázl se zraněním, a také bezprostředně po útoku Zirin odletěl se svou rodinou do Dubaje. Byl však zatčen ihned při jeho návratu do Krasnodaru. V této souvislosti byli zatčeni i jeho zaměstnanci, podezřelí přímo z atentátu, vedoucí Andrew Miroschnikov, řidič Zirina jménem Chemist a i náš bývalý  profesionální bojovník Amar Suloev. Předpokládá se, že jejich svědectví vysvětlí podrobnosti nejen atentátu, ale i činnosti jejich stabilní kriminální skupiny.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *