MMA: Vstup Rajewských do MMA tak na půl

night_of_champions_6_final

Ne všechny turnaje MMA  v Polsku se odehrávají v oktagónu, některé jsou stále v ringu. Tomu tak bylo i na turnaji Night of Champions 6, který se konal v sobotu 19. dubna 2014 v poznaňské hale Aréna. Na turnaji se měla odehrát jedna zajímavost, zápasili zde dva bratři Rajewští.

Turnaj neměl klasickou hlavní událost, takže popisujeme-li zápasy klasicky od zadu, na prvním místě je zápas dvou nováčků ve velterové váze Andrzeje Michalczyka a Piotra Witczaka, který vyhrál prvně jmenovaný KO/TKO po odstoupení z boje soupeře, a to v 2. kole v čase 1:18. Ve střední váze se představil jako vítěz Michał Pietrzak (1-1), když Marcina Kostrubiece vyřádil také ve 2. kole v čase 4:51 po gilotině Choke. Ve velterové váze Daniel Skibiński (2-2) porazil zatím neporaženého Kamila Krzemińského (3-0) úderem a KO/TKO v 1. kole za 2:55.

lukasz_rajewski_bw_headshot
První z bratrů Łukasz Rajewski (1-0) ve smluvní váze do 69 kg dostal „na kolena“ Piotra Kosińského (0-1) po úderech KO/TKO v 1. kole za 3:17. Łukasz je v Polsku velmi populární v bojových sportech, třeba v K-1, kung-fu, kickboxu atd., a je proto i velkou nadějí v MMA. V dalším zápase nastoupil v lehké váze druhý bratr Sebastian Rajewski (1-0), ovšem dopadlo to obráceně, sám dostal KO/TKO od Romana Szymańského (1-2) ve 2. kole v čase 4:35.
Debutant Filip Tomczak ve smluvní váze do 87 kg porazil dalšího nováčka Damiana Frontczaka také úderem a KO/TKO v 1. kole za 51 vteřin.
V předkolech se představily dvě dvojice amatérů, ve střední váze Mateusz Kucza porazil Norberta Karasiewicze KO/TKO po úderu v 1. kole za 2:57 a v lehké váze Nikodem Szymański Kamila Meizenhildera stejně tak, ale až ve 2. kole v čase 2:01.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *