MMA: Z cizinců vyhrál pouze Polák

ACB.15.Poster

Ruský turnaj Absolute Championship Berkut 15: Grand Prix Berkut 2015 Stage 2, který se konal v Nalchiku v sobotu 21. března 2015 přinesl diváků úžasnou podávanou, když se vedle domácích borců představila celá plejáda zkušených zahraničních bojovníků.

Hlavní událostí byl souboj v pérové váze Olega Bagova (17-8), který je v pohodě, protože má za sebou tři výhry v řadě, s Brazilcem Thiago Mellerem (21-6,Bellator 0-1), který zase nastoupil po prohře vloni v záři v Bellatoru. Většinou se sázelo na Bagova, který své příznivce nezklamal a vyhrál po Guillotině choke již v 1. kole za 2:51. Stejným způsobem prohrál ve střední váže, a šlo o turnajové čtvrtfinále, Ukrajinec Maxim Shvets (9-1) ve 2. kole v čase 2:31 s Anatolyjem Tokovem (18-1), který v roce 2011 porazil našeho Jana Ždánského. S Read naked choke v pérové váze Mukhamed Kokov (7-0) porazil opět již v 1. kole za 4:51 Argentince Marceho Roju (8-3), který zde bojoval poprvé mimo Jižní Ameriku.
Ve střední váze, a šlo také o čtvrtfinále, Polák Adam Zając (7-1-1), kterému jedinou porážku způsobil náš Tomáš Kužela v roce 2011, porazil na body Kanaďana Joa Doerksena (51-16,UFC 2-7), který zde nastoupil v dobré pohodě, protože byl po 4 výhrách doma v Kanadě.
Ještě zmíníme zápas dvou vynikajících ruských bojovníků, v pérové váze Dzhamal Magomedov (8-2), který nastoupil po třech výhrách na Ukrajině, prohrál na body s Eduardem Vartanyanou (9-1), který prohrál svůj pouze první zápas a pak nepoznal, co je porážka a jednou byl i v Brazílii.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *