MMA: Začátek června ve znamení gladiátorských bojů

untitled

První červen bude svátek příznivců a bojovníků MMA, v Českých Budějovicích se koná od 19 hodin v KD Gerbera Pardál Gladiator’s Night Cage 2013.

je to již tradičná akce, ale podruhé se zde bude bojovat podle pravidel MMA, tedy v osmihranné kleci. Na programu je 12 zápasů, kde se představí nejen místní borci, ale další z Prahy, Plzně, Brna, Hodonína a Týniště nad Orlicí. Ze zahraničí by sem měli dorazit slovenští reprezentanti.

Za vrcholy večera by měly být zejména utkání:

Za souboj generací je považováno střetnutí Davida „Holátko“ Kozmy vs. Roman „Kobra“ Vanický. Davida Kozmy patří ve svých 20 letech mezi největší talenty české scény MMA v lehké váze, Vanický je oproti němu již živou legendou a průkopníkem MMA v Čechách, má za sebou 54 zápasů v profiMMA a 58 profi zápasů v boxu, vyniká otevřeným stylem opřený o dobrou technikou z boxu.

V mezinárodním souboji se Pavel Berchtold postaví proti Franciscu da Silva z Brazílie. Berchtold patří mezi naše zkušené borce ve welterové váze, obdobně zkušený je i Martin Šolc, který nastoupí proti dosud neznámému Italovi z TBA.

V dalších bojích se utkají Miroslav Borovský vs. Stanislav Sobotka ze Slovenska, Marek Žember Týniště vs. Milan Ďatelinka ze Slovenska a Tomáš Dubský České Budějovice proti Pavlu  Lamackému z Hodonína. Tomáš Dubský je odchovancem třeboňského Gladiators Gymu, jde o zkušeného boxera, který má ale v MMA premiéru. Jako boxer je vyhlášený jako velký tvrďák, uvidíme, jak se mu povede v kleci.

Ilja Fajbisovich Kašpar se postaví proti Michalovi Gazicovi ze Slovenska a dále Daniel Pelech ČB proti Ivanovi Hrdličkovi z Plzně. Pelech je další vycházející hvězdou místního Gladiators Gymu, jde o mladého houževnatého borce, který se nebojí ničeho.

Ze startovní listiny ještě doplňujeme zápasy Ondřeje Moravce Monster proti Martinu Jarošovu JMFS a Davida Makovičky ČB proti Mike Ďurišinovi z Hodonína. Tady je potřeba poznamenat, že z očekávaných zápasů se jistě bude těšit pozornosti po roční pauze nejvíc lákavý comeback Davida Makovičky.

Poslední zápasy jsou Tomáše Fialy z Plzně proti Miroslavu Brožovi z Kašpar teamu a Stanislava Sobotky Brno proti místnímu Miloši Moravcovi.untitled

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *