MMA: Ze starých jmen zůstaly pouze Novák, Juráček a Šídlo

matus1

Amatérská liga MMA seniorů, juniorů, dorostenců i žen pod hlavičkou ČSMMA se v neděli 25. května poprvé představila v Ostravě.
Ve váze do 66 kg vyhrál turnaj Marek Lášek z GLG Hradec Králové před Jakubem Kuklou (Penta Pha) a bronzovými Robinem Krýsou (Magnum Hodonín) a Tomášem Zajacem ze Slovenska.

Ve váze do 70 kg zlatou bral Vítězslav Rajnoch (MyGym Ostrava) před Michalem Neprašem (PriMMAt Pha), Lukášem Smetanou (GLG HK) a Slovákem Jakubem Reifem. Velterovou váhu opanoval Karel Kazlepka (GB Dr. F-M) před Vojtěchem Novákem (F.C. Ostrava), který vyhrál tento turnaj 16. listopadu 2013, Jakubem Kuchařem (E.S. N. Jičín) a Alešem Tománkem (M. Hodonín).
Ve střední váze byl vítězem 1. Matuš Juráček (SKBU Hostivař), který tento turnaj vyhrál i 9. února 2014, ovšem ve váze do 77 kg. Druhý byl Libor Potěšil (Combat Prostějov), třetí Pavel Šídlo (Pr. Pardubice), vítěz turnaje 7. září 2013 a druhý 9. února 2014, a Tomáš Onderka (Smash Olomouc).
Ve váze do 93kg vyhrál Tomáš Dobrocký ze Slovenska před také Slovákem Danielem Šimkem a na třetích místech skončili Václav Mikulášek (F. C. Ostrava) a Jakub Vohralík (Muay-Thai Olomouc, divize MMA).
V ženách do 60 kg vyhrála Magdaléna Šormová s Michaelou Dorotíkovou.
V juniořích byli vítězi do 61 kg Petr Vávra před Ivem Dostálem, do 66 kg Zdeněk Pavlík před Tomášem Šindýlkem, do 70 kg Josef Vaculík před Benjaminem Cahou a ve váze do 84 kg Michal Novák před Jakubem Málkem.
V dorostenecké kategorii ve váze do 61 kg vyhrál Zdeněk Hruška nad Pavlem Kůrkou, do 70 kg Daniel Kubelka nad Filipem Hlaviznou, Jan Žák nad Danielem Danečkem a Daniel Kubelka na Lukášem Dlouhým. Tři zápasy byly i ve váze do 77 kg, kdy Aleš Petráš porazil Jana Kloubce, Tomáš Hradečný Adama Miškaříka a konečně Tomáš Jansa Martine Freie.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *