MMA: Zieliński porazil svou čtyřku

gala-xcage7-300x300-px-2-1

Polsko je země, kde snad v sezoně není víkend, že by nebyl nějaký turnaj MMA. V pátek 13. března 2015 se konal poměrně dobře zastoupený turnaj XCage 7: PLMMA 50 Extra v Hale Widowiskowo – Sportowa ve městě Toruni.

Hlavní událostí zde byl souboj v lehké váze mezi Adrianem Zielińským (13-3), který to měl těžké, protože se proti původní startovce proti němu vystřídala čtyři jména, Rusové Rustam Khasanov (8-2) a Artem Lobov (11-10-1) a Francouz Dagir Imavov (9-1-1), ale nakonec to byl Litevec Viktor Tomasević (8-10-1). Zieliński se ale jako favorit nenechal zaskočit a vyhrál v 1. kole po úderu loktem v čase 4:33. V polotěžké váze se také utkali dva zkušení borci, Armén Hracho Darpinyan (13-7) a Mateusz Ostrowski (6-4-1). Podle počtu zápasů se role favorita přesunula na stranu cizince, ale Darpinyan vyhrál jen na body. i když i to se samozřejmě počítá.

Zápas v polotěžké váze proti sobě svedl dva Poláky, Macieje Górského (10-6) a Sebastiana Romanowského (9-4-1), který vloni v prosinci porazil našeho Jana Maršálka.Poradil si i zde s favoritem Romanowským a ve 2. kole ho KO po úderu položil v čase 4:20. Jménu Romanowski štěstí třináctka nepřinesla, ve veltru Salim Touahri (7-1) porazil na body Tomasze Romanowského (5-4), který ve svých počátcích v roce 2010 prohrál a našim Jevgenyjem Mahteenekm na Germany Regional. Ze zápasů zkušenějších borců ještě zmíníme duel ve střední váze, kde Kamil Roszak (5-2) prohrál se Sylwestrem Borysem (5-2) na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *