Muay Thai: Druhé kolo Evropské Muay-Thai ligy

untitled

Dne 23.1.2014 se v Pražském klubu Retro Music Hall uskutečnilo druhé kolo Evropské Muay-Thai ligy.

Diváci toho večera mohli vidět celkem  9 zápasů, ve kterých se utkali bojovníci třech váhových kategorií: do 66.68 kg, do 72,57 kg a do 76,2 kg.

Den zápasu se skládal ze 2 semifinálových a jednoho finálového utkání každé váhové kategorie, které se účastnila česká fighterská špička – podotýkám jednalo se pouze o zápasníky zaregistrované v profesionální české lize, jelikož vítěz získal titul Profesionálního Mistra ČR a také postup do evropské části soutěže E.M.L.

Tento večer byl okořeněn superfightem mezi Ondřejem Marvanem z HIGHLANDERS a Petrem Matějkou z Atom Gym Plzeň. Petr se do finále dostal po losované kvalifikaci, takže do finále šel podstatně odpočatější. Na druhé straně Ondřej měl za sebou ten den plná tři kola po třech minutách, proto byli ten večer všichni zvědavi, zda je výhoda být odpočatý nebo v tempu po boji.

untitled2

Nakonec zvítězil již rozehřátý Ondřej Marvan, který první dvě kola převálcoval svého protivníka, kdy ho dokonce dvakrát dostal do počítání, a po značných problémech v kole třetím, kdy se stav počítání obou fighterů vyrovnal, Ondřej vyhrál na body u rozhodčích 3:0.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *