Muay Thai: Zakrvácený Landa se připravuje na svůj životní zápas!

Landa

Zpěvák Daniel Landa (45), který se již 12. června v Tipsport areně v rámci Gibu fight night utká s finským bíjcem Riku Immonenem, nebere přípravy na lehkou váhu. Nejenže dlouhých šest týdnů strávil tvrdým treninkem v Thajsku, na ostrý zápas se pilně připravuje i v Česku. A podle toho jak často Landovi teče krev je jasné, že nebezpečný nebude jenom samotný zápas, ale i tréninky.

Když zpěvák Daniel Landa, který na podzim chystá velkolepé turné Žito tour 2014, před několika měsíci oznámil, že se rozhodl vstoupit do ringu s několikanásobným mistrem světa v muay thai Riku Immonenem, málokdo věřil, že nepůjde o exhibici. Ten svých chováním a drsným tréninkem ale dokazuje, že hosté galavečera nebudou ochuzeni o plnohodnotný boj. Na svém facebookovém profilu dokonce zveřejnil fotografii z tréninku, na které je zvěčněn se zakrvácenou tváří. A to by nebyl Landa, aby k tomu nenapsal velmi skromný komentář. „Těžko na cvičišti… ještě hůř na bojišti. Co bolí, to roste,“ napsal zpěvák, který tak prokázal alespoň na dálku svému soupeři zdravý respekt.

IMG_4178

Přestože by si jeden mohl myslet, že si to Landa se svým sparing partnerem posléze vyřídil, opak je pravdou. Když se ho totiž jeho fanušci zeptali, jak se mu to stalo, odpověděl. „Zřídili mě takhle s radostí mí kamarádi a já jim za to s láskou velmi děkuji. Jenom tak se posouvám někam dál. Kdo mě na tréninku šetří, ten mě do budoucna vraždí,“ napsal poeticky Landa, kterému na trénink zbývá už jenom necelý měsíc.

Oficiální videoklip tréninků – Daniel Landa – Žito – Uruz

Vstupenky na galavečer GIBU FIGHT NIGHT 12. 6. 2014 v Tipsport Areně v Praze jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz a Ticket Portal – www.ticketpotral.cz v cenových kategoriích: 290 Kč, 390 Kč, 490 Kč, 790 Kč 1090 Kč a 1500 Kč

KONTAKTY

NO GUP Agency s.r.o., Kaprova 14/13, Praha 1
www.nogup.cz

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *