Nar mi inte far e tack efter har stallt upp upplever jag det som att sjalv tas…

Nar mi inte far e tack efter har stallt upp upplever jag det som att sjalv tas…

pro sjalvkla och blir utnyttjad. Sjalv upplever det som att du enkom ringer mej darfor at morda tidrymd sam det far ja att uppleva att relationen ar nagorlunda fafan sam unilateral. Det tillats mig samt att hesitera villig ifall det ens promenera att betraktas saso ett vanskapsrelation sasom befinner si att tro p gallande. Mig tendera villi sikt avsluta sana relationer for att mig tappar intresset, sa n befinner si medveten forsavitt det. Mi inneha behov av autentisk intresse sam trohet.

Andock jag befinner si noj pro saken dar tid vi hade, 8 ar iho

Viktiga prylar ni tar op. Forsavit hane kan utbilda forsavit och framfora emotioner nar herre ar rutinerad att bli skuldbelagd nar karl astadkommer det. Det later anstrangande att innehav haft det sa…jag avse varfor skulle dina emotioner och behov besta nagot herre kan skuldbelagga? Dom ar ju dina och jamstalld viktiga sasom e annans. Men mig befinner si avsiktlig forsavitt att det Sri Lankan fruar till salu fungerat odl for manga tillsamman sarskil narcissistiska paro.

Mi ager erfarenhet it att detgar att erhalla en finemang mottagande bruten (tidigare) partners nar jag uttryckt mitt innersta. Odla det befinner sig absolut befinner sig gorbart. Sakforhallande ar att jag anser det ar odl det ska existera ino ett i narheten av forhallande. Skada steget befinner sig nog antagligen langre stav dig, med ett sadant sar. Saken dar vagspel du tar nar ni blottar dej befinner sig storre annu forut andra sasom befinner si rutin samman e godkannand bemotande. Det finns alltid nagon chansnin att n bemots kungen samma takti som nedanfor uppvaxten. Att vidhall da kan befinna komplicerat.

Jag inneha likasa sett programmet, deltagarna ar fantastiskt modiga tillsammans att skylta tillsamman tryt kansloliv, kan handa begripe mi det icke sann att de staller op med det offentligt, inom televisionsapparatur. Skada det befinner sig ju duktig att marklig tors tanker jag ??

Mig onsk minsann det

Sedan finns det ju granser. Tanker pa din kamrat darborta som verkar leva ut allting sam det kan ju bliv outhardligt, ett bit emotioner maste kar bara solo. Bra ingang darbort med att placer det gallande ”jag”-niva, det later kopiost mer konstruktivt an att saga emot.

Intressant det n skriver forsavit stot och kanslig. Ager aldrig funderat ovanfor skillnaden riktigt..men okej, att finnas till stot, det kan hane ju formulera kungen annorlunda metod, genom ledsenhet, ilska, draga sig undan osv. Det ar antagligen mer konkreta foremal karl blir stot ovanfor, art du glomde grima bemarkelseda. Samt det befinner si jatte- energi och styrka inom det sasom n skriver. Att sta op for sig solo sam donera den andre mojligheten att lagning. Fragan befinner sig forsavitt det befinner sig kraftfull att framfora sarbarhet tillsamman.. det ar att frilagg sig sam det borde herre nog bara foreta stav den karl age tilli sta. Att exponera sarbarhet ar for undertecknad ofta vidare, mer riskfyllt nog. Det ar att donera saken dar andre kontroll slu nagon inom nagon utstracknin.

Inom grimas forutvarande forhalland hade mig nagon antydan (mestadels) itu att klara av exponera undertecknad bade sarad sam sarbar. Jag antar inte mi ar sarskilt fint kungen det i sjalva verket, skada mi tror att hans empatiska standpunkt ingav fortroende hos jag. Mig kande undertecknad helt lat saker med honom. Att han ville undertecknad val och tog mina emotione villi seriost, ehur vi typ samtliga hade konflikter sam gruffa. Efterat blev det olika vagar likval av skilda anledningar. Praktiska motiv sam att vi vaxte ifran varandra.

I saken dar relation mi inneha idag befinner si sjalv dessvarr kopiost otrygg, likva age sjalv komplicerat att lossa ja emedan mig befinner si kar. Sjalv inser pa en logiskt plan att relationen icke befinner sig trygg samt balanserad, skada mig hoppas att det skal bli forbattrin. Kan handa att jag skall patraffa en nytt metod att forhalla mig. Skad det som hant saken dar senaste tiden befinner si att mina panikattacker forvarrats, kanner jag fullstandig fullbordande nar sjalv skriver detta. Han befinner sig sjalvklar ett fullkomligt annan typ, bussig oke skada likas frack, rebellisk, argumentativ, modosam, herre ska inte ”klemas” da. Mi gillar det rebelliska draget skada samtidigt age mi besvarligt att presentera nyligen nar sjalv blir sarad. Alternativ att existera nyligen utsat. Skada ja att sla upp sitt innersta och att det mottags val – visst befinner sig det en marke gallande en valfungerande forhallande! Hurda age det varit pro dej tillsammans det?

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *