MMA: Nezvyklí polští profesionálové

plmma_40

Turnaj PLMMA 40: MMA Cup V., který se konal v sobotu 18. října 2014 v hale Sportowa Zespołu Szkół Rolniczych ve městě Białystok, nepatřil k těm, o nichž se bude dlouho hovořit. Mimo několika zkušených bojovníků se tu představila řada nováčků a málo zkušených zápasníků, i když se v turnaji, který hlásá i svým jménem, že jde o polské profesionály, tu vystoupila řada borců ze zahraničí, kde ovšem nepředstavují špičku ve svých vahách.

Hlavní událostí byl boj v pérové váze mezi Kamilem Łebkowským (9-4) a Švédem Carlosem Pradou (5-3), pro něhož byl tento zápas třetí s Polákem, když dva předcházející vyhrál. Ale zde platilo, že ne vždy pravdivé rčení o třetím dobru, když s Łebkowským prohrál na body.

6264
Čistě polský boje ve střední váze vyhrál Paweł Brandys (3-2) nad Piotrem Kalenikem (4-1) KO/TKO po úderu v 1. kole v čase 2:10, i když nebyl pasován na favorita. je zajímavé, že Tomasz Cimoch (0-1) přes své takřka nulové zkušenosti byl favoritem ve střední váze v boji s Litevcem Arnoldasem Eizou (3-5), ale povedlo se a vyhrál na body. Ještě uvedeme, že ve velteru Piotr Rakowski (1-1-1) porazil Litevce Mariuse Bagdonase (0-1) KO/TKO jeho dostoupením po skončení 1. kola. A tak na záběr pro zajímavost, že v polské profesionální lize na sebe narazili Bělorus Semen Tyrlya  (8-8) a Litevec Andzelis Airidas (0), který prohrál na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *