MMA: Přehledy nováčků, budoucnost MMA?

Tuff-N-Uff-517x514

Druhé pololetí roku 2013 v MMA začalo 5. července v Las Vegas v South Point Areně turnajem Ultimate Fighting Championship, Tuff-N-Uff: Festibrawl. Byla to noc plná zábavy, živá hudba, pivo zdarma jako „vzorky“, jedla se pizza Papa John apod. Vedle toho bylo také důležité dění v aréně, kde se asi nejvíc očekával souboj mezi šampiónem střední váhy a dosud neporaženým Dylanem Jahrlingem (5-0) a stejně zkušeným Challengerem Khalil Rountreem (4-1). Ti dva se již měli utkat v květnu, ale došlo k tomu až nyní. Nakonec boj skončil v 1. kole, kdy se po TKO radoval Rountree.

Uvádíme i některé další výsledky, protože často jde o začínající borce, se kterými se můžeme v budoucnosti setkávat na jiných významnějších turnajích.

V souboji nováčku Brandon Schneider (0-1) porazil Brandona Clinansmitha (0-0) v polotěžké váze v 1. kole, na body Chris Gomez (1-0) porazil Caleba Contrerase (0-0) a stejně tak v souboji debutantů Tom Fender zvítězil nad Ericem Jordanem ve váze pérové. Souboj středních vah, Juan Solis vs. Ryan Freeman, rozhodl pro sebe ve 2. kole druhý jmenovaný. V muší váze Danielle Taylor zvítězil TKO nad Chelsea Lewisem. Do konce 3. kola mezi sebou bojovali v lehké váze John Alvarado a Bryce Nowak, na body vyhrál ale Alvaro. Jermaine McDermott byl zraněn a prohrál s Jessem Cervantesem v 1. kole v těžké váze.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *