Procházka vítězně v semifinále Rizin.

045

29. Prosince, toto datum jsi velmi dobře zapamatujte. Je to totiž den, kdy se České MMA posunulo na další level. Jiří Procházka vybojoval v Japonsku jednu z největších bitev jakou, kdy kde Čech ještě nevybojoval. V nově vniklé Japonské organizaci Rizin, která je volným pokračováním legendární Pride, dokázal „Denisa“ porazit olympíjského šampiona Satoshii Ishiiho.

Procházka patří ke špice celého MMA, ne-li k nejlepšímu Českému zápasníkovi vůbec. Doma porazil koho mohl a v zahraničí prohrával jen proti mnohem těžším soupeřům. Rizin je pro Procházku však stále největší výzvou. V pyramidovém turnaje ve kterém zápasí se to jen hemžilo hvězdami. Od King Mo po Satoshii Ishiiho a Gorana Relijce, poslední dva však již vypadli.

Pokud se „Denise“ podaří vyhrát také v dalším zápase dostane se až na hlavní kartu a to přímo do co-main eventu celého turnaje. Vrcholem tohoto turnaje je bezpochyby zápas Fedora Emelianenka, nejlepšího zápasníka která kdy kráčel po této planetě.

Stručně k zápasu, Procházka si jako vždy jel to svoje, soupeře držel na distanc svým pohybem a nedával Japonci žádný prostor. Překvapivě se Satoshi pokusil jen o jeden poraz, který se mu nevydařil. Procházka pak rozdal několik tvrdých ran po kterých následoval High Kick. Poté „Denisa“ vše zakončil jeho oblíbenými koleny, nyní však na zemi.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *