Stalloneho Avengers, film Expendables: Postradatelní 3, vstoupil do kin

BRAY_20130828_EXP3_4662.dng

Na velká plátna českých kin vstoupila o půlnoci ze středy na čtvrtek skupina vysloužilých žoldáků Expendables pod vedením Sylvestra Stalloneho. Film Expendables: Postradatelní 3 neskrývá své ambice stát se akčním snímkem léta a sestava hvězd tohoto žánru, která se ve filmu objeví, je úctyhodná. Kina v Praze, Brně nebo Olomouci proto nabídnou fanouškům půlnoční premiéru a ještě před ní maraton v podobě projekcí předcházejících dílů.

Cinema City na Smíchově a v brněnské Olympii promítnou ve středu večer druhý díl a lákají i na ukázku bojových sportů a hru o ceny, která minutu po půlnoci uvede na plátno aktuální třetí díl série. Film v Praze navíc uvede čerstvý mistr světa v Kickboxu Petr Vondráček.

Premiere Cinemas v Hostivaři, Olomouci a Teplicích uvedou postupně za sebou dokonce všechny tři díly Expendables: Postradatelní.

Ve čtvrtek večer pak proběhne stylová slavnostní premiéra Expendables: Postradatelní 3 pod širým nebem v letním kině na Smíchově.

BRAY_20130828_EXP3_4662.dng

Stalloneho Avengers

Je to zatím největší přehlídka akčních hvězd, jaká kdy vznikla, taková Stalloneho osobní verze Avengers,“ říká nadšeně Terry Crews, bývalá hvězda amerického fotbalu a nyní jeden z členů Expendables. Ve filmu se vedle sebe postaví Sylvestr Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Antonio Banderas, Harrison Ford nebo Wesley Snipes a jako padouch proti nim Mel Gibson.

S konceptem filmu s účastí mnoha jindy nesmiřitelných akčních hvězd přišel Sylvestr Stallone v roce 2010, kdy měl za sebou úspěšný návrat na výsluní díky oživení svých legendárních postav Rambo a Rocky v nových a dobře hodnocených filmech. Díky nadhledu a „staré poctivé akci“ sklidili úspěch i Expendables: Postradatelní, které Stallone sám režíroval.

„První film byl prostě experiment, který nám vyšel,“ říká Stallone. „Ale pořád ještě jsem se z toho nevzpamatoval. Hrál jsem jednu z hlavních rolí a současně jsem se snažil režírovat čtyři štáby najednou, takže to byl šílený zážitek.“ Režii dalších filmů už legendární Sly přenechal jiným. „Už nerežíroval, ale je to jeho projekt a nad veškerým děním si udržoval svoji supervizi,“ prozradil enormní Stalloneho zapojení Arnold Schwarzenegger

Ještě před premiérou třetího dílu už je v plánu čtvrté pokračování a jedním z nových jmen pro další díl by měl být Pierce Brosnan. Hovoří se i o ženské obdobě s názvem Expendabelles.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *