UFC 183: Silva vs. Diaz

1stWharf_SilvaVSdiaz_LS

Poslední den tohoto měsíce bude ve znamení svátku pro všechny fanoušky bojových sportů. V proslulé MGM Grand Aréně v Las Vegas se uskuteční další turnaj v UFC s pořadovým číslem 183. Hlavním trhákem večera bude dlouho očekávaný návrat Andersona Silvy po jeho ošklivém zranění nohy který si odnesl v posledním zápase s Chrisem Weidmanem. Jeho soupeřem bude ortodoxní zápasník Nick Diaz. Diaz nedávno podepsal obnovení kontraktu s UFC. Je znám pro své nekompromisní vyjadřování a hříchy s užíváním marihuany. Jedná se o nejočekávanější zápas od doby kdy se objevili první informace o Silvovo návratu.

1111

Celá fight card je doslova narvaná hvězdami a bude se tedy na co těšit. V předzápase se představí Tyron Woodley proti Kelvinovi Gastelumovi. Gastelum je považován za největší objev posledních několika let a očekávají se od něj velké věci. Woodley také patří k velkým talentům. Oba si jistě dělají zálusk na titul v UFC a bude se rozhodně na co dívat.

Na turnaji se také představí Miesha Tate proti Sara McMann nebo Joe Lauzon a Thiago Silva. Čeká nás skvělá podívaná a máme se na co těšit !

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *