UFC 200 se pomalu, ale jistě plní

th_900_600_cz_2_192_1459495889

Startovka pro jubilejní UFC 200 se pomalu, ale jistě plní a díky tomu, že se jedná o velmi prestižní událost, budeme svědky neskutečné show.

 

Hlavní zápas pro UFC 200 je již prozrazen a víme o něm již pár dní. Setká se v něm Conor McGregor v odvetě s Natem Diazem. To ovšem není vše na startovce nás toho čeká ještě spoustu, tak se na to pojďme podívat.

O dočasný titul ve featherweight kategorii se do oktagonu vrátí Jose Aldo. Ten by se měl postavit Frankiemu Edgarovi, se kterým se již utkal a kterého porazil velmi těsně na body. Vítěz tohoto kola by pak měl mít zaručený zápas sjednocení titulu s Conorem McGregorem, kterého uvítá na letišti až se vrátí ze svých cest ve vyšších vahách.

Oznámen byl také další velice přitažlivý zápas. Oktagon navštíví čerstvá šampionka Miesha Tate, která se utká s Amandou Nunes. Tím byly vavráceny debaty o tom že Tate bude čekat na návrat Rondy Rousey.

Z dalších potvrzených zápasů je asi ten nejzajímavější souboj mezi Cainem Velasquezem a Travisem Brownem. Dočkáme se také souboje Gegarda Mousasi, který vyzve Dereka Brunsona. Johny Hendricks se utká s Kevinem Gastelumem. Jim Miller změří své síly s Takanorim Gomimu. Do oktagonu se navrátí také Sage Northcutt, který se utká s Enriquem Martinem a posledním doposud oznámeným zápasem je Diego Sanchez proti Joe Lauzonovi.

Tento neskutečný cirkus se uskuteční 9. Července v Las Vegas a již nyní je jasné, že budeme svědky něčeho opravdu výjimečného. Dá se přepokládat, že nejvíce pozornosti na sebe strhne McGregor s Diazem, kteří jsou již nyní pěkně hlasití a okolo jejich odvetného zápasu se začínají rojit velmi zajímavé spekulace. Tu nejzajímavější vám přineseme již příště. Tak zůstaňte naladěni.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *